Hoe te repareren van een Laptop van Averatec AV3715-ED1

Hoe te repareren van een Laptop van Averatec AV3715-ED1


Laptop reparatie kan een lastig proces, en voor die reden veel consumenten vertrouwen op een professioneel of hun machines af te sturen naar de fabrikant voor herstellingen. Echter kunt u uw laptop AV3715-ED1 oplossen, zelfs als u niet elke vorige computer oplossen van kennis. Netsnoer, batterij en toetsenbord en monitor storingen met behulp van alleen een kruiskopschroevendraaier hoofd schroevendraaier kunt u oplossen. Geen andere hulpmiddelen zijn nodig om te herstellen van uw AV3715-ED1 laptop naar haar volledig functionele werkingstoestand terugbrengt.

Instructies

1

Zorg ervoor dat de lichtnetadapter stevig is aangesloten op de achterkant van de computer. Ook moet de adapter niet los van de piekonderdrukker uitschakelt of deze is aangesloten op stopcontact.

2

Overwegen de Averatec AV3715-ED1 laptop batterij te vervangen als de macht problemen voortduren zelfs na het controleren van de adapter. De Averatec flipover en vinden de omtrek van de batterij, dat de horizontale omtrek op de top van de onderkant van de eenheid is. Onder de batterij vindt u de batterij release mechanisme, die toen gleed naar rechts zal losraken van de Averatec batterij voor vervanging.

3

De Averatec draai en verwijder de schroeven aan de onderkant van de laptop. Deze schroeven kunnen worden verwijderd met een schroevendraaier Phillips-head. Zet de laptop terug over om te beginnen om gedeeltelijk het nu losse toetsenbord van de laptop behuizing. Hierdoor zal u een niet-reagerende toetsenbord vast te stellen.

4

Let op de toetsenbord-kabel die van de onderkant van de AV3715-ED1 laptop toetsenbord neer aan de voet van de eenheid loopt, waar het moet sluit aan op de toetsenbord kabel aansluiting. Als de kabel los van deze aansluiting zit, optrekken stapsgewijs op een van de randen van de socket. Alleen trek omhoog net genoeg om de kabel terug in dia. Druk naar beneden op de socket opnieuw om het te vergrendelen terug op zijn plaats.

5

Controleer of de kabel van de omvormer monitor van de AV3715-ED1 laptop als van de monitor achtergrondverlichting is mislukt. Een verbroken omvormer kabel zal leiden tot een lege, donkere scherm. Verwijder de schroeven langs de kunststof ring die rond de omtrek van het scherm draait. Deze schroeven moeten nog steeds worden bedekt met zegels of caps die kunnen worden uitgeklapt af met je vingers. Met de zegels uit de weg, mag u een Phillips hoofd schroevendraaier om de schroeven.

6

Verwijder de bezel. Start op een hoek van de bezel en omhoog te wrikken. De bezel zal worden gehouden in plaats van kleine sloten die bestaan tussen de bezel en de rest van de behuizing van de display. Werken langs de omtrek van de ring met je vingers los van de hendels te zullen toestaan voor het verwijderen van de volledige omlijsting.

7

Sluit de AV3715-ED1 laptop monitor omvormer kabel om te herstellen van de achtergrondverlichting. Deze zwarte kabel kan worden gezien als de bezel is verwijderd. Het ligt aan de omvormer bestuur, die is de horizontale strip die wordt uitgevoerd aan de onderkant van de blootgestelde display. Is een socket die ook de kabel van de omvormer aangesloten worden moet op het bord. Til aan de rand van deze aansluiting en vervolgens opnieuw de kabel. Druk naar beneden te vergrendelen van de aansluiting op zijn plaats.