Hoe te repareren van een Laptop scharnier Cover

Hoe te repareren van een Laptop scharnier Cover


Het is normaal voor zware laptopgebruikers uiteindelijk ervaren losse of kapotte laptop scharnieren. Gebroken kunststof scharnier covers kunnen optreden wanneer een computer wordt verbroken, wanneer u een hardwareprobleem op te lossen of gewoon uit normale slijtage. Gebroken buitenste kunststof scharnieren zijn puur cosmetisch probleem maar als het metalen interieur scharnier gebroken is dan dit blijft de weergave van opstaan en kan uiteindelijk zelfs de LCD te breken door vallen. In beide gevallen het scharnier kan niet worden vastgesteld, maar moet worden vervangen door een scharnier speciaal gemaakt voor uw computer merk en model.

Instructies

Kunststof Laptop scharnier Cover

1

Uitschakelen van de laptop en koppel de AC-adapter uit de laptop. Verwijder de batterij ook zodat u om het even wat niet kortsluiten.

2

De laptop loskoppelen van het stopcontact en nemen uiterlijk naar de batterij, zodat u de machine niet kortsluiten.

3

Schakel de computer dus het terug naar u toe gericht. Verwijder de schroeven waarmee de terug kunststof scharnieren houden. Zachtjes loerder omhoog de kunststof scharnieren starten in een hoek. Verwijder eventuele gebroken stukken en los van de scharnieren zo veel als je kunt.

4

Schakel de computer zodat de voorkant wordt geconfronteerd met u en open die het scherm zo ver terug als het gaat. Kijk naar het gebied tussen toetsenbord en LCD-scherm om te zien of er schroeven zijn en verwijder ze met een precisie Phillips schroevendraaier.

5

Til de kunststof scharnier vanaf de achterkant naar voren tot het front kunststof plaat boven dat het toetsenbord met de scharnieren liften. Vervangen door een nieuwe plaat van kunststof scharnier en zet vast de schroeven in plaats, als dit is het kunststof scharnier die is gebroken.

Interieur metalen Display scharnieren

6

Demonteren de laptop zoals je deed in stappen 1 t/m 4 van sectie 1.

7

Verwijder de schroeven die net boven het toetsenbord beschikbaar zijn. Deze het toetsenbord op zijn plaats te houden en geven u toegang tot de metalen scherm scharnieren.

8

Verwijder de rubber stopt in de bezel van de weergave en de schroeven er los. Plaats de vlakke rand van een platte schroevendraaier in de naad van de voorste plastic scherm bezel en de terug plastic afdekking. Zachtjes loerder de voorzijde van het scherm om de bovenste scharnier houden van de vergadering van de lagere naar de rechterbovenhoek zichtbaar te maken. Verwijder de schroeven van de gebroken scharnier. Vervangen door een nieuwe scharnier.

9

De omlijsting van het scherm en andere plastic onderdelen vervangen. Sluit de laptop in het stopcontact, zet de machine op en normaal gebruiken.