Hoe te repareren van een Laptop Power Supply

De meest voorkomende oorzaak van problemen met laptop voedingen is dat de draad aan op de connector aansluiting vaak misplaatst is gescheurd. Om dit te verhelpen, moet u alleen weten hoe te repareren van een wisselstroom (AC)-draad, die vrij eenvoudig is te bereiken met slechts minimale hulpmiddelen.

Instructies

Hoe te repareren van een Laptop Power Supply

1

Verwijder de draad uit zowel de laptop en de uitlaat.

2

Knip de draad op elk gewenst moment buiten het beschadigde gebied zodat kunt u een schoon gesneden. Het is best om ten minste een paar millimeter tussen het beschadigde gedeelte en de cut om ervoor te zorgen dat er geen schade aan de draden zult u opnieuw verbinding te laten.

3

Knip de beschadigde draad van de connector aansluiting verlaten als veel onbeschadigde draad mogelijk. Vaak kan dit moeilijk als uw jack dicht bij het einde was beschadigd. Echter niet vergeten dat de dikkere behuizing in de buurt van de aansluiting nog steeds fundamentele draad bevat en kunnen worden uitgesneden als nodig. Het is alleen dikker voor ondersteuningsdoeleinden.

4

Zorgvuldig beginnen te snijden van de buitenste kunststof van beide uiteinden van de gesneden draad over een centimeter vanaf het einde. Doe dit voorzichtig als u niet wilt knippen van de draden gewikkeld rond de binnenste isolatie. Verwijder het overtollige plastic.

5

Verplaats dat de verpakte draden uit de weg, en zachtjes gesneden de binnenste isolerende kunststof slechts een paar millimeter van het einde. Je moet alleen een klein beetje van blootgestelde snoer voor deze innerlijke draad.

6

De twee uiteinden van de binnenste draad verstrengelen, en wikkel deze verbinding met een klein stukje isolatietape. Zorg ervoor dat de draden zoveel verbinding mogelijk onderhouden en dat de tape niet buigt.

7

Wikkel de buitenste draad rond de elektrische tape, ervoor te zorgen dat de buitenste draden elkaar overlappen. Als er niet genoeg buitenste draad in de buurt van de aansluiting (een veel voorkomend probleem), gebruikt u een klein stukje aluminiumfolie om de verbinding te voltooien. Tape dit strak met isolatietape.

8

Beveiligde de gehele verbinding met een volledige wrap elektrische tape, en test uw verbinding.

Tips & waarschuwingen

  • Sinds stroombronnen zijn vaak beschadigd door wordt per ongeluk rukte uit de laptop, kunt u een apparaat zoals de JerkStopper ter voorkoming van dergelijke ongevallen (Zie koppeling in bronnen).
  • Als de draad warm rond de verbinding groeit, het hele proces opnieuw of overwegen ter vervanging van uw krachtbron. Overtollige warmte is een aanwijzing dat er iets mis dan de krachtbron zelf.