Hoe te repareren van een Laptop harde schijf

Laptop harde schijven zijn net als desktop harde schijven. Dit betekent dat zij dezelfde problemen kunnen hebben. Wanneer uw laptop harde schijf blokkering begint opwaarts, vooral na het installeren van een nieuwe update, kunt u de harde schijf, oplossen herstel van haar eerdere glorie met behulp van het ingebouwde hulpprogramma Systeemherstel.

Instructies

1

Klik op de ronde, blauwe knop in de linkerbenedenhoek om de "Start"-menu te openen. Klik op 'Computer' in het rechterdeelvenster.

2

Met de rechtermuisknop op de "C: /" station. Dit is de primaire schijf van de laptop. Klik met de linkermuisknop 'Eigenschappen'.

3

Klik op de "Tools"-sectie. Onder "-foutcontrole" Klik op "Controleer nu". Als u een beheerderswachtwoord hebt, zul je voor het invoeren van het hier.

4

Kies "Automatisch fouten in het bestandssysteem repareren" fix bestanden en mappen.

5

Kies "zoeken en repareren van beschadigde sectoren" fysieke problemen oplossen op het station.

6

Klik op "Start". Als dit proces veel fouten vindt, duurt een uur of langer te voltooien van de scan en positiebepaling naar de werkstuk.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat de laptop is aangesloten op een stopcontact omdat u niet dat het dicht wilt vandoor tijdens het scannen en herstellen.
  • Alleen administrator-accounts kunnen uitvoeren het selectievakje Schijfhulpprogramma.