Hoe te repareren van een Laptop DC Jack

De laptop is een geweldige uitvinding waarmee u zitten kundig voor uw personal computer verplaatsen in een compact systeem. Als er één nadeel voor laptops, is dat zij uit een pak van de batterij lopen. De manier waarin de laptops batterij wordt opgeladen is door middel van een DC-adapter, aangesloten op een stopcontact. De adapter verbinding maakt met uw laptop via een kleine stroom aansluiting. Als deze aansluiting in geen enkele manier beschadigd raakt, kan u worden geconfronteerd met een gigantische wetsvoorstel om het professioneel opgelost te hebben. Deze stapsgewijze instructies zal u toelaten om uw geld te besparen en te leren om dit probleem zelf oplossen

Instructies

Hoe te repareren van een Laptop DC Jack

1

Koppel de lichtnetadapter los van de muur. Verwijderen van de laptop batterijpack. Als u wilt verwijderen van het pak van de batterij, de laptop flipover en de vergrendeling van de batterij open te houden terwijl u de pack gratis schuift. Dit zal ervoor zorgen dat je niet geschokt krijgen terwijl u werkt aan de binnenkant van de laptop.

2

Wegnemen naar de laptop zwaar toer door het verwijderen van alle schroeven vanaf de onderkant van de computer.

3

Koppel de laptop het scherm door te trekken tot de twee pop tabbladen die het scherm op zijn plaats houden. Zodra de tabbladen zijn tillen, trekken en voorzichtig het scheiden van het scherm van de laptop lichaam, om ervoor te zorgen niet te verbreken van de twee draden van de laptop scherm.

4

Verwijder de metalen veiligheid plaat geschroefd onder het toetsenbord. Om naar deze plaat, gewoon flip het toetsenbord ondersteboven. Zorg dat u niet aan het project loskoppelen van de computer zelf.

5

De DC-aansluiting te vinden door te kijken in de rug links van de laptop. De DC-ingang zullen slechts een sferische stukje metaal.

6

Sluit de DC-aansluiting op de computer door te schuiven van de jack's steun terug in de open sleuf voor het. Dit ligt aan de voet van waar de lichtnetadapter wordt aangesloten op de laptop.

7

Opnieuw alle onderdelen die u terug op hun dezelfde plaatsen verbroken koppelen. Na dat, schroef de laptop terug samen, om ervoor te zorgen voor de verbinding van de harde schijf en het pak van de batterij.