Hoe te repareren van een installatie van Adobe Flash Player

Adobe Flash Player is een softwaretoepassing gebruikt voor het bekijken van video multimedia zoals online films. Hedendaagse websites verplichten gebruikers om Adobe Flash Player hebben geïnstalleerd omdat de Flash gebaseerde video's, beelden multimedia en advertenties vereist Adobe Flash Player te laten functioneren. Als u problemen met de installatie van Adobe Flash Player ondervindt, moet u bezoek de officiële website van de Adobe Flash Player, download en installeer de nieuwste versie van het product. Dit overschrijft alle corrupte bestanden die aanwezig in uw bestaande installatie zijn.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop en klik op het pictogram van uw webbrowser. Dit zou Microsoft Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox.

2

Bezoek de officiële website van de Adobe Flash Player (zie bronnen).

3

Klik op de "Download nu" knop voor het downloaden van de nieuwste versie van Adobe Flash Player.

4

Installeren van de speler. Gebruikers van Internet Explorer, klik op de knop "Install" in de grijze dialoogvenster dat opduikt, wachten op het installatieprogramma van Flash Player om te beginnen, tijk naar de vogelhuisje en akkoord gaat met de licentievoorwaarden en klik op de "Installeren" knop. Voor Firefox, Chrome en andere browsers, vinkt u het vakje en akkoord gaat met de licentievoorwaarden en klik op de knop "Install".

5

Begin uw webbrowser opnieuw.