Hoe te repareren van een Gateway Ma7 Laptop

Hoe te repareren van een Gateway Ma7 Laptop


De Gateway Ma7 laptop is licht en draagbaar, ontworpen om te worden gebruikt voor werk en ontspanning. U kunt video's bekijken en bewerken van documenten op uw Ma7 en hebben toegang tot de functies van Windows XP. Een van deze functies is "System Restore", die de laptop naar een eerdere instelling kunt terugkeren. Als schadelijke software, virussen of andere problemen uw laptop naar behoren functioneert verhinderen, kunt u de optie "Systeemherstel" in te stellen van uw laptop op een eerdere datum, voordat de problemen begonnen.

Instructies

1

Klik op de "Start"-knop in de linkerbenedenhoek van uw Gateway Ma7 laptop het scherm. Zoek het tabblad 'Alle programma's ' en klik op "Toebehoren." Zoek de "Systeemwerkset" optie en klik op "Systematiek weergeven".

2

Selecteer de optie "Mijn computer herstellen naar een eerdere status" en klik op de "Next" tab. Dit zal toestaan u om terug te keren de instellingen van uw Gateway Ma7 laptop naar een datum wanneer het was goed functioneert.

3

Kies de datum waarnaar u wilt herstellen uw Gateway Ma7 laptop en klik op "Next" om te beginnen met het herstelproces.

Tips & waarschuwingen

  • Bij het afhalen van een datum van de computer instellingen te herstellen, zorg ervoor dat u selecteert een tijd wanneer u zeker weet dat uw Gateway Ma7 laptop goed werkte.
  • Soms werkt Systeemherstel niet goed als gevolg van virussen en andere schadelijke software.