Hoe te repareren van een corrupte EXE-bestand

Hoe te repareren van een corrupte EXE-bestand


Een .exe-bestand is een uitvoerbaar bestand waarmee de programma's op uw desktop of laptop om te werken. In een zin, ze uitvoeren van het programma of toepassing en het functioneren van de manier waarop die we dat het willen in staat stellen. Zelfs de meeste websites bevatten .exe-bestanden om te kunnen opereren. Zonder .exe-bestanden de computer niet naar behoren functioneren, en er zijn duizenden .exe-bestanden op uw computer op een bepaald moment. Als uw .exe-bestand beschadigd is, zul je te repareren of te vervangen om uw besturingssysteem naar behoren functioneren.

Instructies

1

Ontdek wat voor soort .exe-bestand is beschadigd en de update opnieuw downloaden. Bijvoorbeeld, als uw installateur programma beschadigd is, zal u wilt downloaden vanaf de cd-rom met Microsoft Windows XP.

2

Plaats de CD in het cd-rom-station.

3

Klik op 'Start' en 'Opnieuw opstarten' om uw computer opnieuw te starten.

4

Pers ieder toonsoort voor activeren van de CD als de computer wordt geladen omhoog.

5

Selecteer de "R"-toets op uw toetsenbord om de herstelconsole gebruiken.

6

Selecteer het besturingssysteem dat moet worden hersteld en typ het beheerderswachtwoord.

7

Typ "Expand d:\i386/ntoskrnl.ex_ C:\Windows/System32".

8

Overschrijven van het bestand "Y" en druk op "Enter".

9

Typ "Exit" te herstarten en start de computer opnieuw op.

10

Zoeken op de Microsoft-website en zoek het .exe-bestand dat u wenst te herstellen als u weet dat het bestand is of niet beschikt over de CD. De CD zal alles van .exe-bestanden van uw computer herstellen, maar dit is een proces dat u hoeft te doorlopen als u weet specifiek wat je nodig hebt om te herstellen. Microsoft heeft verschillende instructies voor de vele beschikbare .exe-bestanden opgegeven. De instructies, zijn echter zeer gedetailleerde, moeilijk en tijdrovend.