Hoe te repareren van Dell Laptop toetsenbordtoetsen

Hoe te repareren van Dell Laptop toetsenbordtoetsen


Dell maakt een groot aantal laptops, en een van de belangrijkste problemen met deze computers is dat de toetsen kunnen worden geplakt of beschadigd. Er zijn verschillende manieren kunt u een beschadigde laptop toetsenbord herstellen zolang u weet wat het probleem is. Na het uitproberen van een paar verschillende dingen, vindt u dat uw Dell toetsenbord zal werken als het deed toen u uw laptop voor het eerst kocht.

Instructies

1

Kopen van een blikje van samengeperste lucht en spuit het op het toetsenbord als uw sleutels zijn samen steken. Dit is de eenvoudigste wat die je doen kunt om op te lossen van de toetsen op uw toetsenbord. Het werkt niet voor alle problemen, maar het is een goede plaats om te beginnen. Zorg ervoor dat je de lucht naar beneden binnen de sleutels tot schoon puin, haren of voedsel dat hebben gekregen in daar gevangen kan.

2

De binnenkant van het toetsenbord vervangen door een nieuw stuk. Een van de grootste problemen met Dell-toetsenborden is dat de kunststof stukjes die van de toetsen op zijn plaats losse of gebroken worden. U kunt een goedkope toetsenbord vinden van Wal-Mart of een elektronicawinkel. Gewoon het nieuwe toetsenbord uit elkaar te halen, trekken de toetsen van uw toetsenbord, lag de plastic stuk bovenop en vervangen van uw sleutels.

3

Gebruik een kleine schar van superlijm ter vervanging van de sleutels die zijn afgevallen. Dell-laptops vaak hebben sleutels die, vooral als de computer leeftijden vallen of heel vaak gebruikt. Plaats een kleine schar van lijm direct op het ronde deel dat de sleutel op zijn plaats houdt en licht druk op de toets naar beneden. Wanneer de lijm droogt, kun je je laptop om opnieuw te gebruiken.

4

Verwijder de sleutels van elk probleem uit uw toetsenbord en kijk naar de kunststof vazallen. Soms deze vazallen kunnen worden gebroken, beschadigd of gewoon af vallen. Zorgvuldig trekken uit de vazal, schoon het uit met enkele samengeperste lucht en duw het terug op zijn plaats. De sleutel vervolgens terug te zetten in de sleuf en alles zou moeten werken prima.

5

Raadpleeg de website van de handleidingen van Dell om informatie over uw specifieke laptopcomputer. De handleiding bevat informatie over problemen oplossen en repareren van eventuele problemen met uw laptop. Als u vindt dat geen van hun suggesties werken, u kunt ook de website om te vinden de klant service nummer. U zult moeten om het nummer te bellen en vragen voor hulp of advies.

Tips & waarschuwingen

  • Als uw toetsenbord van de laptop Dell volledig gebroken is en uw garantie is verstreken, overwegen het kopen van een extern toetsenbord. Zolang er een USB-kabel, kunt u het rechtstreeks aansluiten op uw laptop en gebruiken zoals u zou uw oorspronkelijke toetsenbord.