Hoe te registreren van domeinnamen in China

Hoe te registreren van domeinnamen in China


Als u in een China woont of eigenaar van een bedrijf dat zaken in China voert, is registreren van een domein over China's .cn verlenging een manier om een Webaanwezigheid vestigen. Terwijl veel van de dezelfde agenten die com en andere domein-extensies aanbieden ook .cn namen bieden, zijn Chinese domeinen ingewikkelder om te registreren. Begrijp het proces van het registreren van een Chinese domein en de daarmee verband houdende regels om ervoor te zorgen uw registratie actief zo snel mogelijk wordt.

Instructies

1

Selecteer een domein registrar. Dit is het bedrijf dat uw registratie van het domein beheert. De China Internet netwerk informatie Center (CINNIC) bevat een lijst van geaccrediteerde registrators worden aangevraagd op haar website.

2

Kies een beschikbare domeinnaam. Alle agenten bieden on line zoekfunctie voor het opzoeken van domeinen. Alternatieve keuzes klaar voor het geval dat het domein dat u wenst te registreren, wordt al gebruikt heb.

Welke domein dat u registreren wilt, moet het voldoen aan een strikte reeks beperkingen. Domeinregistraties kunnen niet de fundamentele beginselen van de Grondwet schenden, schaden nationale eer, het land in gevaar brengen, bevorderen van discriminatie van minderheden of aanmoedigen van wanorde.

Opmerking dat domeinen staat religie beleid, kunnen niet schenden, zelfs als u niet in China woont. China erkent alleen vijf godsdiensten: Boeddhisme, Taoïsme, Islam, katholicisme, en protestantisme. Atheïsme is de officiële staatsgodsdienst. Aangezien alle andere religies zijn verboden, is registreren van een domein bevorderen van een niet-erkende godsdienst illegaal.

Tot slot, het domein niet kan hebben iets te maken heeft met pornografie, obsceniteiten of gokken. De Chinese regering neemt deze regel zeer serieus. In februari 2010 huurde het 600 werknemers aan elk van de 14 miljoen .cn registraties voor illegale inhoud handmatig te inspecteren.

3

Check out met uw archivaris om inschrijving te voltooien. Controleer om ervoor te zorgen dat uw contactgegevens en betalingsgegevens correct zijn.

4

Vul een aanvraagformulier en stuur het naar de website van uw registratieservice via fax of e-mail. Het moet omvatten uw domeinnaam, de namen en IP-adressen van uw DNS-servers en contact informatie.