Hoe te registreren daden Online

Hoe te registreren daden Online


Een akte is een stuk papier dat toont dat u zelf iets. Een akte verwijst meestal naar een huis, een stuk grond of een groot item zoals een auto, boot of camper. Wanneer u een akte registreert, doen u met de stad, staat, of county aan het bestand van het papierwerk dat zegt dat je bezit dat specifieke actief. Voordat u zich een akte registreert, u nodig hebt om erachter te komen wat voor soort akte u registreert, en dan moet je om te vinden van de juiste locatie voordat u een online daad-register vindt.

Instructies

1

Erachter te komen waar je gaan moet registreren uw akte online. Afhankelijk van of u de daad van een huis, een auto daad of een akte van de boot registreert, gaat u naar de verschillende plaatsen. Ook, moet u op zoek naar een specifieke plek, afhankelijk van waar u woont. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde Department of Motor Vehicles hebt u een auto of voertuig daad. Vragen waar u uw specifieke voertuig registreren in uw stad, provincie of staat. Afhankelijk van de lokale wetten krijgt de DMV u een locatie. Vragen voor de website. Bel uw county courthouse als u probeert te registreren een akte voor een huis of eigendom. Zij zullen u vertellen waar u eigenschap registreren in uw provincie. Vragen voor een website.

2

Ga naar de website van het agentschap waar u uw bepaald soort akte in uw vakgebied registreren. Klik op "Daden" en de "Registratie" link in de lijst zoeken.

3

Voer de gegevens voor uw akte. Neem de informatie rechtstreeks uit de papieren exemplaren van de daad. Afhankelijk van wat u aan het registreren bent en uw locatie, kunt u hit "Verzenden" om de daad bij het Agentschap indienen, of u kunt uitprinten van de registratie en het in de mail verzenden.