Hoe te partitioneren van 250 GB USB Flash DrivesAls u een USB-gebaseerde draagbare harde schijf gebruikt, is het belangrijk het partitioneren als u van plan bent om het te gebruiken met meerdere computers of besturingssystemen. De afscherming proces zorgt voor verschillende secties van de harde schijf die zijn ontworpen om te werken met bepaalde hardware-en softwareconfiguraties. Partitioneren van uw externe schijf van 250 GB is een eenvoudig proces en kan worden bereikt met uw Windows-besturingssysteem.

Instructies

1

Uw schijf verbinden met de computer met behulp van de speciale USB-kabel aangesloten op het station. Zodra de drive is aangesloten, moet u zitten kundig voor zien het stationspictogram in het hulpprogramma voor "Computer".

2

Lancering van het dialoogvenster "Run" uit het menu "Start" en typ "mmc" in het tekstveld. Druk op 'OK'. De Microsoft Management Console utility venster zal lanceren.

3

Ga naar het menu "Bestand" en selecteer de optie "-module". Markeer "Schijfbeheer" op de lijst van opties, klik op de knop "Toevoegen" en druk op 'OK'.

4

Met de rechtermuisknop op het station aan de rechterkant van het venster en selecteer vervolgens de optie "Nieuwe partitie". De grootte, het type en de preferentiƫle status van de partitie opgeven in het venster dat verschijnt. Druk op de toets "OK" om te beginnen de afscherming proces.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt ook huidige partities op de schijf uitbreiden of verkleinen van ongebruikte of oude partities met behulp van het hulpprogramma Schijfbeheer.