Hoe te openen een Brother DCP 115C Scanner & een inktcartridge installeren

Hoe te openen een Brother DCP 115C Scanner & een inktcartridge installeren


De Brother DCP-115 C is een scanner die wordt aangesloten op een computer of netwerk via een usbkabel. Afhankelijk van hoe vaak de scanner wordt gebruikt, moet u de inktcartridges vervangen om de paar maanden. Aangezien het een scanner van de kleur, kunt u verschillende kleuren wijzigen op verschillende tijdstippen. Wanneer een kleur worden vervangen moet, verschijnt een bericht op uw computer of netwerk. Anders, zult u het zien op het LCD-scherm op de scanner zelf. Ter vervanging van de inkt is makkelijk en slechts een paar minuten moet nemen.

Instructies

1

Kijk naar het LCD-scherm voor de kleur of kleuren die moeten worden vervangen. Til de rechterkant van de klep van de scanner tot zij open met de ingebouwde standaard sloten.

2

Trek de haak aan de juiste voorkant van de printer vlak voor de cartridges tot naar beneden springt. Greep de bovenkant van de cartridge(s) die u wilt verwijderen en de Trek recht omhoog om ze te verwijderen.

3

Verwijder alle verpakkingen van uw nieuwe cartridge. Voorzichtig en zorgvuldig open de klep van de cartridge uit de bodem van de cartridge terwijl het ondersteboven. Raak niet de nu blootgestelde gebied van de cartridge.

4

Het spiegelen van de rechterkant van de cartridge op, en houd het rechtop. Zet hem in de sleuf voor de kleur, en duw naar beneden, totdat de haak in de printer wordt uitgelijnd eroverheen. Herhaal voor elke kleur die moet worden vervangen.

5

Til de scannerklep iets om los van de stand die het op zijn plaats, dan de scannerklep verlagen. Wanneer het LCD-scherm vraagt "Heb je (naam van kleur) veranderen?" druk "Ja."