Hoe te ontmantelen een Acer Aspire

Hoe te ontmantelen een Acer Aspire


De Acer Aspire familie van laptops is een serie van Midrange computers gericht op casual gebruikers. Om aan te nemen, behalve een Acer Aspire laptop, zul je voor loskoppelen opgewaardeerd onderdelen zoals de RAM-modules en harde schijf, en vervolgens verwijderen van het toetsenbord en weergave van de vergadering. Als u uw laptop om te updaten of vervangen van een onderdeel te demonteren wilt, zorg ervoor dat de vervanging compatible. Voordat u begint, Raadpleeg documentatie voor elke specifieke instructies over hoe te ontmantelen van uw specifieke model de Aspire (Poaceae).

Instructies

1

Koppel het netsnoer los en verwijder het pak van de batterij van een baai op basis van de laptop. Verschuif de ontgrendeling loslaat van de plastic beschermhuls en til de batterij. Plaats de laptop naar beneden op een vlak oppervlak in een goed verlichte ruimte.

2

Vrij plastic hoesjes vanaf de basis. Ongedaan maken beveiligen schroeven om los van de afscherming van de processor (CPU), geheugenmodules (RAM), harde schijfaandrijving en draadloze kaart covers. Met de schroeven uitschakelen, loskoppelen de covers met behulp van een platte implementeren als een hefboom te verhogen en te verwijderen van elk.

3

Verwijder de optische drive (CD of DVD-station, afhankelijk van model). Eén bijlage van de base van de laptop vrij te geven de schijf van de laptop chassis schroef. Schuif de drive met behulp van een flat-hoofd schroevendraaier om het te duwen buiten de laptop frame, en dan trek het station zoals het steekt naar een kant.

4

Verwijder de vaste schijf. Optrekken van het kleine tabblad gekoppeld aan de aandrijving vrij te geven van zijn kamer. Koppel de kabel van de vaste schijf en loskoppelen van de schijf door het opstijgen. Wanneer u het station vervangt door een nieuwe, moet verwijderen van de metalen beugel van naar de vergevorderd men en kunt koppelen naar de nieuwe, voordat u installeert.

5

Afstijgen RAM-modules en de draadloze kaart. Fixeerclips op de sleuf los door het duwen van hen uit de buurt van de sleuf van de mond; Wanneer de module omhoog veren, greep en trek totdat haar tanden goed uit de sleuf zijn. Verwijder de draadloze kaart door het ongedaan maken van de antennekabels van het oppervlak van de kaart, en op dezelfde wijze als de RAM module installatie ongedaan te maken.

6

Verwijder de koeling ventilator-vergadering. Ongedaan maken van twee schroeven van de metalen schild over de ventilator en de fan's kabel door het los te koppelen van het moederbord. Ontkoppelen de ventilator door het opstijgen.

7

Verwijder de beveiligen strip en het toetsenbord. De beveiligen strip is een lange smalle stuk geplaatst aan de bovenkant van het paneel toetsenbord en kan worden verwijderd met behulp van een puntige hulpmiddel om het los te wrikken. Steekt u het gereedschap onder de strip aan één eind en manoeuvre los van de strip, werken met uw vingers langs de lengte van de strip op te heffen van het af te maken. Als het gaat uit, verwijder de twee beveiligen schroeven die het toetsenbord op zijn plaats. Het deelvenster toetsenbord verzorgen niet te breken zijn kabels zorgvuldig te verhogen. Verplaatst u het deelvenster naar het LCD-scherm voor toegang tot de kabel en het verbreken van het moederbord.

8

Ontkoppelen van de laptop scherm vergadering. Loskoppelen van de bezel scherm door verwijderen kleine rubber afdichtingen en ongedaan maken schroeven koppelen het kunststof frame van het scherm terug shell. Het LCD-scherm van een dunne metalen frame vrijgeven door het verwijderen van de schroeven aan beide kanten en kantelen van het scherm naar voren. Koppel het netsnoer en de video-kabel en trek het paneel.

Tips & waarschuwingen

  • Neem niet uit elkaar uw laptop tijdens de garantieperiode.