Hoe te om Windows XP te herstellen wanneer de reparatie CD mislukt

Kan er een tijd wanneer uw Microsoft Windows-computer moet worden hersteld en hersteld naar een eerdere staat. Dit kan zijn omdat de computer is besmet met een virus en traag wordt uitgevoerd, of misschien u gewoon een schone start wilt. Wanneer u een Systeemherstel uitvoert, zult u meestal gebruiken de Windows installatieschijf, maar dit is niet altijd nodig, en het is mogelijk de taak zonder het uit te voeren.

Instructies

1

Zet de computer en start Windows XP. Dit herstelproces zal werken voor elke editie van Windows XP.

2

Klik op de knop "Start" op het bureaublad. Wanneer de pull-up menu verschijnt, selecteer "Alle programma's."

3

Navigeer naar "Toebehoren." Dit zal een brede selectie van toepassingen die vooraf is geïnstalleerd met Windows. Selecteer "System Tools" en vervolgens "Systematiek weergeven".

4

Vink het vakje naast "Weergeven systematiek"; Klik vervolgens op "Next." Dit zal een nieuw venster. Klik op "Volgende" opnieuw, en in een paar ogenblikken, zal Windows afsluiten en vervolgens terug opstarten. Wanneer op zelfstart, zal het worden van de vorige "Restore Point" instellen door de computer (u kunt aanpassen hoe vaak een herstelpunt is gemaakt in de sectie "Prestaties en onderhoud" van het "Control Panel"). Dit proces zal Windows XP herstellen naar een eerdere versie.