Hoe te maken van een nieuwe reeks in Adobe Premiere Pro

Wanneer u een nieuw project in Adobe Premiere Pro begint, is een van de eerste dingen die u zult moeten doen het maken van een nieuwe reeks. Ook kunt u toevoegen extra sequenties aan hetzelfde project, moet u wilt. Er zijn verschillende manieren om dat te doen in de Premiere Pro werkruimte.

Instructies

1

Wanneer u eerst uw project open en zijn klaar om te beginnen met het bewerken van uw clips samen, ga naar uw File menu aan de bovenkant van uw werkruimte, en kies, New en de volgorde.

2

Een andere manier om dit is van binnen het deelvenster Project, die meestal het venster in de bovenste linkerhand ruimte van de werkruimte is. Klik op de "Nieuw Item" knop die eruit als een plein met de bodem verlaten hoek terug gevouwen ziet. Kies "Sequence."

3

In het dialoogvenster nieuwe reeks dat nu wordt geopend, kunt u verschillende opties opgeven. Kies een beschrijvende naam voor de naamruimte "volgorde".

4

U kunt kiezen welk type van Audio tracks u wilt, Mono, Stereo en 5.1 Surround. Opgeven welke van deze u zou willen worden van de Master audio-track.

5

Selecteer nu het aantal video tracks die u wilt en het overeenkomstige aantal Audio tracks. Klik op OK om de reeks te maken.