Hoe te maken en het bouwen van een Facebook-profiel

Facebook is een gratis social networking website waarmee mensen te verbinden met vrienden, familie en collega's. Facebook heeft verschillende netwerken alle gebouwd rond een specifieke school, de regio of het bedrijf. Gebruikers kunnen uploaden en delen van foto's, video's en links. Lees verder om te leren hoe te maken en het bouwen van een Facebook-profiel.

Instructies

1

Beginnen met een geldig e-mailadres. Dit is nodig om een Facebook-profiel te maken. Klik op de "Sign Up" knop en voer de vereiste gegevens.

2

Klik op "Profiel bewerken" in de linker bovenhoek van het volgende scherm.

3

Voer uw basisinformatie, zoals naam, geslacht, burgerlijke staat, verjaardag, godsdienstige voorkeur en politieke standpunten. Klik op "Opslaan".

4

Gaan naar de pagina contactgegevens. In deze sectie kunt u uw telefoonnummer, celaantal, mailing en e-mailadressen toevoegen. U kunt ook de privacy instellen op welk niveau u voorkomen dat uw gegevens wilt niet worden weergegeven voor iedereen zomaar. Klik op "Opslaan".

5

Uw persoonlijke gegevens toevoegen. Dit is waar u kunt een lijst van uw favoriete boeken, films, interesses, hobby's, TV-shows. Wanneer u klaar bent, klik op "Opslaan".

6

Uw Facebook profiel verder personaliseren door een foto van jezelf toe te voegen aan uw startpagina. U kunt ook een volledige fotoalbum te delen met andere Facebook-gebruikers toevoegen.

7

Vrienden verzoeken om te beginnen met het opbouwen van uw Facebook netwerk sturen.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat Klik op "Save" tussen informatie secties. Als u dat niet doet, al uw gegevens verloren zullen gaan en u zult moeten opnieuw beginnen.