Hoe te maken Bling tekst met Paint Shop Pro

Hoe te maken Bling tekst met Paint Shop Pro


Wanneer u tekst voor een website of een print advertentie maken, maken het aan de kijker opvallen. Unidirectioneel om te doen dit voor bepaalde beelden is dat de tekst bling. Geven een glanzend metalen uiterlijk zal goed werken voor advertenties voor juweliers of soortgelijke bedrijven. Corel Paint Shop Pro is een veel gebruikte professioneel-vlakke raster grafische toepassing die kan worden gebruikt om deze effecten te maken.

Instructies

1

Laad een metallic textuur afbeelding op uw computer. Dit moet anJPEG afbeelding van sommige plat metalen oppervlak, zoals staal of messing.

2

Start de Paint Shop Pro-toepassing. Klik op "Bestand" in het menu aan de bovenkant en klik op "Open". In het dialoogvenster Ga naar en open de textuur afbeelding die u hebt geladen.

3

Ga naar het deelvenster 'Lagen' en met de rechtermuisknop op de structuurlaag. Selecteer "Nieuwe pixellaag." Ga naar het deelvenster "Materialen" en de "Foreground" en "Background" kleuren ingesteld op zwart.

4

Selecteer de "1" pixellaag. Selecteer het gereedschap "Tekst" en selecteer het gewenste lettertype. Sommige tekst typen. Klik met de rechtermuisknop op de tekstlaag in het deelvenster 'Lagen' en kies "Converteer naar pixellaag."

5

Selecteer het gereedschap "Selecteren" op de werkbalk. Klik met de linkermuisknop in de tekst om deze te selecteren. Selecteer de structuurlaag.

6

Selecteer 'Bewerken' in het menu en kies "Kopiƫren". Klik met de rechtermuisknop op de tekst in het deelvenster 'Lagen' en kies "Nieuwe pixellaag."

7

Selecteer 'Bewerken' in het menu en kies "Plakken". Ga naar het deelvenster 'Lagen' en klik naast de tekstlaag en de afbeeldingslaag om ze te verbergen. U hebt nu metalen bling tekst. Sla uw werk op.