Hoe te laden van een Photoshop-Plugin

Hoe te laden van een Photoshop-Plugin


Adobe Photoshop is een computerprogramma dat gebruikers toestaat om te manipuleren en bewerken van afbeeldingen en foto's met behulp van een selectie van tools en filters. Nu deel van het pakket Adobe Creative Suite van programma's, Photoshop wordt geleverd met een breed scala aan mogelijkheden direct uit de doos die onmiddellijk kunnen worden gebruikt bij de installatie van het programma. Extra hulpprogramma's en filters kunnen worden toegevoegd aan Photoshop door te downloaden en installeren van de plug-ins aangeboden door tal van websites via het Internet.

Instructies

Het laden van de Photoshop-Plug-Ins (PC)

1

Open uw webbrowser en surf naar een site die functies Photoshop-plug-ins voor download, zoals Cybia.com of ThePluginSite.com. Er zijn talrijke vergelijkbare sites via het Internet bieden gratis Photoshop plug-ins voor download.

2

Klik op de downloadlink voor de Photoshop-plug u willen zou overbrengen naar uw computer en vervolgens waarnemen van het downloaden proces van de .exe. bestand in het venster "Downloads" dat verschijnt.

3

Dubbel klik het .exe-bestand dat wordt weergegeven aan de bovenkant van het venster 'Downloads' wanneer het downloaden voltooid om te beginnen met de installatie is, klik op de knop "Run" in het pop-upvenster waarin u wordt gevraagd om toestemming om de invoegtoepassing te installeren.

4

Volg alle aanwijzingen en instructies met de toepassing van de set-up voor de Photoshop-plug dat u installeert, ervoor te zorgen dat de bestanden worden opgeslagen in de map van de "Plug-ins" opgeslagen in de mappen van uw Photoshop.

5

Klik op de "Start"-menu als de plug-in installatie voltooid is, dan kies "Alle programma's" en selecteer "Adobe Photoshop" om te starten van het programma, waarmee automatisch dat u toegang tot de nieuwe plug-ins die u hebt geïnstalleerd.

Het laden van de Photoshop-Plug-Ins (Mac)

6

Open uw webbrowser en surf naar een site die Photoshop-plug-ins voor de Mac, zoals de PluginSite.com of PureMac.com biedt.

7

Klik op de downloadlink voor de invoegtoepassing die u wilt overbrengen naar de computer en volg alle aanwijzingen en instructies voor het downloaden en installeren van de plug-in op uw bureaublad (ervoor zorgend om het bestand in de map plug-ins in mappen van uw Photoshop installeren.)

8

Dubbel klik op het pictogram voor Photoshop op uw computer, en zul je automatisch toegang tot de nieuwe plug-ins.

Tips & waarschuwingen

  • Als u kan niet hoe achterhalen te installeren uw nieuwe plug-in rechtstreeks in de map Photoshop plug-ins, maak je geen zorgen. Alles wat u moet doen is klik op de invoegtoepassing en sleept u deze handmatig in de map Photoshop plug-ins en start u Photoshop.