Hoe te laden van een film op een aandrijving van de flits

Flash-stations bieden een vrij (steeds) grote hoeveelheid opslagruimte in een (steeds) kleine ruimte. Om deze reden zijn ze ideaal voor het opslaan van documenten en media en vervoeren rond de verschillende computer mag u gedurende de dag. Gebruik van de flash drive voor het vervoer van een zelfgemaakte film uit van uw gezin collectie omvat eerst ervoor te zorgen dat de film is in een indeling die gemakkelijk kan worden vervoerd via flash-drive en de film simpelweg over te kopiƫren.

Instructies

1

Download en installeer een toepassing die de film van het fysieke formaat naar een digitaal bestand converteren kunt. Er zijn vele toepassingen die kan dit doen, zelfs van bedrijven die uw zelfgemaakte films kunnen digitaliseren. Als uw films al in een digitaal formaat, moet u deze stap overslaan.

2

Het flashstation in een open USB-sleuf op uw computer.

3

Open het venster "My Computer" om te zien de aangesloten USB-flashstation. Het kan worden vermeld als "Verwisselbare Media".

4

Open de map met de bestanden van uw film. Selecteer het bestand (controle-Klik om meerdere bestanden te selecteren) en sleep deze over de aandrijving USB in 'Mijn Computer'.

5

Drop de bestanden op de top van het pictogram van de flitsaandrijving in "My Computer" als een "+"-pictogram wordt weergegeven. Zodra de bestanden zijn gekopieerd, met de rechtermuisknop op het station en uitgezocht "Eject" op de juiste wijze verwijderen van het flashstation.