Hoe te installeren Microsoft Security Essentials & Defender

Hoe te installeren Microsoft Security Essentials & Defender


Microsoft Security Essentials helpt beschermen van uw systeem van Vensters van alle virussen, Trojaanse paarden, spyware en wormen. Het draait op de achtergrond en voert scans volgens schema uit. Windows Defender is een hulpprogramma van Microsoft die uw systeem tegen spyware en malware beschermt. Het detecteert in real-time elke poging gemaakt door anderen om schadelijke software die is gericht op het beschadigen van uw systeem te installeren. Beide softwaretools zijn ideaal voor het handhaven van een hoog niveau van veiligheid en beveiliging van uw computer.

Instructies

Installeren van Microsoft Security Essentials

1

Open uw webbrowser en ga naar de website Microsoft Security Essentials.

2

Klik op de downloadkoppeling voor de afbeelding. Selecteer uw landinstellingen of taal uit de drop-down menu. Klik op de koppeling voor het besturingssysteem dat u gebruikt om te beginnen voor het downloaden van het installatiebestand.

3

Open het bestand "mseinstall.exe" installatie. Klik op "Ja" als een venster met een beveiligingswaarschuwing wordt weergegeven.

4

Klik op de knop "Volgende". Lees de licentievoorwaarden voor Microsoft-Software en klik op "I Accept" als u akkoord gaat met de voorwaarden en wilt doorgaan met de installatie.

5

Klik op de knop "Valideren" uw exemplaar van Microsoft Windows valideren.

6

Klik op de knop "Install". Schakel de "Scan My Computer voor potentiƫle bedreigingen na krijgen de meest recente Updates" als u niet wilt scannen uw computer nu. Klik op de knop 'Voltooien'.

Windows Defender hebt geĆÆnstalleerd

7

Open uw webbrowser en ga naar de website Windows Defender. Klik op de knop "Get It Now".

8

Klik op de knop 'Downloaden' op de pagina Microsoft Download Center. Sla het bestand wanneer daarom wordt gevraagd. Open het bestand "WindowsDefender.msi" installatie Zodra gedownload. Klik op "Ja" als een venster met een beveiligingswaarschuwing wordt weergegeven.

9

Klik op de knop "Volgende". Klik op de knop "Valideren". Lees de gebruiksrechtovereenkomst van Windows Defender en als u akkoord met de voorwaarden gaat en klik vervolgens op de cirkel naast "I accept the terms in the license agreement." Klik op de knop "Volgende".

10

Klik de doos naast uw voorkeursinstelling. Als u niet zeker weet welke keuze te maken, klikt u op het vak "Gebruik aanbevolen instellingen". Klik op de knop "Volgende".

11

Klik op de knop "Volgende". Klik op de knop "Install". Klik op de knop 'Voltooien'.