Hoe te installeren een Maxtor harde schijf & ingesteld op Slave

Hoe te installeren een Maxtor harde schijf & ingesteld op Slave


Dus je hebt een Maxtor harde schijf en u wilt installeren en stel deze in op de slave. Er zijn twee instellingen voor rijdt installateur ter uw PC; Master en slave. Meestal als u een tweede harde schijf installeert, stelt u het te lopen als een slaaf van de eerste schijf. Installeren van harde schijven vereist slechts een paar draden die reeds binnen uw computer zou moeten zijn, maar het proces moet niet worden gedaan door een nieuweling.

Instructies

1

Stel de juiste jumperinstellingen voor uw Maxtor als een slaaf. De jumpers bevinden zich op de achterzijde van de drive. De jumpers zijn meestal gewoon een enkele plastic plug dat betrekking heeft op twee pinnen in een aantal pinnen. Controleer uw Maxtor de handleiding om te zien waar deze plug moet worden geplaatst voor slaaf; Soms kan het betrekken helemaal te verwijderen.

2

Verwijder de kap van de computer. Hierbij kan een paar schroeven op de zijkant of achterkant van de computer verwijderen, of misschien het spiegelen van een paar schakelaars of knoppen.

3

Monteer uw harde schijf. Zoek een lege bay binnen uw computer; Probeer direct onder uw huidige één. Houdt de schijf zodat de schroefgaten line-up met degenen die op uw computer, en invoegen op elk van de vier schroeven die kwam met het station totdat de Maxtor veilig is.

4

Sluit uw drive. Zoek eerst een stekker. Deze zullen witte kunststof stekkers met drie of vier gaten in hen en komende uit de voeding van de computer. Een van deze stekkers op de dikker rechthoekige poort op de achterkant van de Maxtor invoegt. Zoek de IDE draad coming out van uw huidige harde schijf; Dit zal een lange en platte stekker ergens langs het hebben. Dit sluit aan op de andere poort van uw Maxtor.

5

Herstellen en opnieuw van uw computer.

6

Opstarten van uw computer en voer de BIOS-scherm. Bent u niet zeker weet hoe dit te doen, Bekijk uw computer bij opstart; Er moet een bericht vertel je wat te doen. Voer het basisinstellingen scherm en zoek de primaire Slave onder "Stations." Selecteer uw Maxtor schijf, dan afrit BIOS en herstart uw computer.

Tips & waarschuwingen

  • BIOS menu's verschillen wild per computer. Als u problemen met een BIOS ondervindt, raadpleegt u van de computer handleiding voor meer informatie.