Hoe te importeren van Windows Mail naar Outlook 2007

Windows Mail is een programma voor het maken van e-mail die voor computers die gebruikmaken van de Windows Vista-besturingssysteem, gebouwd in komt volgens de website van Microsoft Windows. Na verloop van tijd kunt u uw gegevens kopiƫren van Windows Mail naar het volledig functionele Outlook 2007 e-mail programma. Outlook 2007 heeft meer gedetailleerde gegevens over contactpersonen en kalenders. Als u wilt upgraden, overdracht van uw e-mailberichten naar Outlook 2007 uit vanuit Windows Mail. Verplaats alle berichten of enkel de e-mails van bepaalde accounts.

Instructies

1

Windows Mail te openen.

2

Klik op het "File" menu aan de bovenkant van het scherm. Beweeg de muisaanwijzer over de "Export" en kies "Messages." De "Windows Mail Wizard exporteren" zal beginnen.

3

Klik op 'Microsoft Exchange'. Klik op de knop "Volgende". Klik op de knop "OK".

4

Kies de Outlook 2007-profiel dat u wilt Windows Mail-berichten te importeren. Dit wordt alleen weergegeven als u geen Outlook 2007 op uw computer openen. Klik op de knop "OK".

5

Kies welke informatie u wilt importeren naar Outlook 2007. Kies van afzonderlijke e-mailmappen of klik op "Alle" als u wilt overbrengen alles. Klik op de knop "OK". Het e-mailbericht wordt nu weergegeven in de in-box van uw Outlook 2007-account.