Hoe te importeren van een ActiveRain Blog naar WordPress

Hoe te importeren van een ActiveRain Blog naar WordPress


ActiveRain is een onroerend goed netwerk waar professionals in onroerend goed blogs te verbinden met hun klanten kunnen maken. WordPress is software die u gebruiken kunt om te bouwen van uw eigen blog op uw eigen website. Er is geen hulpmiddel importeren te verplaatsen uw blog van ActiveRain naar WordPress, dus de ActiveRain XML om bestand te importeren, een extra WordPress plugin installeren.

Instructies

1

Uw blog ActiveRain exporteren naar een XML-bestand. Klik op "Exporteren Blog Entries" op uw ActiveRain blog en klik op "Bestand opslaan" om het bestand te downloaden naar uw computer.

2

Dubbelklik op het bestand op uw computer open te ritsen het. Een "activerain-import.php"-bestand wordt weergegeven; door erop te dubbelklikken.

3

Het "activerain-import.php"-bestand overbrengen naar uw WordPress plugins map met behulp van uw favoriete FTP-programma. De plugins map bevindt zich in de "wp-content" map. Precies hoe u dit doet is afhankelijk van uw FTP-programma, maar over het algemeen moet u klik en sleep het bestand van uw harde schijf naar de plugins directory op WordPress.

4

Inloggen op uw WordPress blog.

5

Klik op "Plugins" en "Activeren" onder "ActiveRain importeur."

6

Klik op "Extra" en "ActiveRain Plugin voor importeren van."

7

Zoek het bestand "blog_entries.xml" op uw harde schijf en klik op "bestand uploaden en importeren."

8

"Gepubliceerd" of "Ontwerp" uit het drop-down menu, klik op 'Verzenden'.

Tips & waarschuwingen

  • Categorie├źn, tags en opmerkingen worden niet overgebracht door het proces van import/export van ActiveRain naar WordPress.