Hoe te importeren Sales Tax naar QuickBooksQuickBooks is geproduceerd door het bedrijf Intuit boekhoudsoftware. De QuickBooks-software gebruikt de Intuit Interchange Format (IIF) voor het importeren en exporteren van gegevens. Met IFF, kunt u lijsten, transacties en grootboek maatregelen importeren. Om te kunnen importeren BTW toe te voegen aan een bedrijfsprofiel, moet u eerst de map maken in een ander softwareprogramma. Veel toepassingen kunnen uitvoeren van deze taak. Echter, Microsoft Excel werkt goed in combinatie met QuickBooks, en Intuit beveelt zij voor deze functie.

Instructies

Exporteren

1

Open Microsoft Excel op uw computer.

2

Een werkblad voor BTW-items maken in Excel. U kan downloaden van voorbeeldsjablonen van Intuit of gebruik de lijst met items uit het voorbeeldbedrijf die wordt geleverd met het programma QuickBooks als een voorbeeld van de juiste indeling.

3

Klik op "Bestand" in het Excel-programmamenu aan de bovenkant van het scherm. Selecteer "opslaan als" vanuit het menu bestand.

4

Verplaatsen naar de drop-down lijst van de bestandstypen in het dialoogvenster. Selecteer "Door tabs gescheiden tekst."

5

Navigeer naar het tekstvak Naam. Typ een naam voor het bestand in het tekstvak en ".iif" toe te voegen aan het einde. Dit zal de juiste extensie toewijzen aan uw bestand dat u importeert naar QuickBooks.

Importeren

6

QuickBooks open op uw computer.

7

Laad uw bedrijfsprofiel.

8

Ga naar "File" aan de bovenkant van het scherm QuickBooks en selecteer "Hulpprogramma's" in het bestandsmenu.

9

Koos "Importeren" voor het menu hulpprogramma's en klik op 'IIF bestanden'.

10

Zoek het nieuwe bestand dat u hebt gemaakt voor Sales tax items op uw harde schijf en klik op de knop "Importeren".