Hoe te importeren Outlook contactpersonen in iNotes

Als u het adresboek van uw belangrijkste contactpersonen in Microsoft Outlook opslaat, kan u wilt delen met andere toepassingen en programma's die u regelmatig gebruikt. U kunt uw Outlook-contactpersonen database als een zelfstandig bestand exporteren en importeren in andere programma's, inclusief de LotusLive iNotes communicatie toepassing. Als u contactpersonen van Outlook wilt LotusLive iNotes importeren, moet u eerst het bestand exporteren als een door komma's gescheiden waarde (CSV) document dat compatibel is met iNotes.

Instructies

1

Start Microsoft Outlook. Klik op "Bestand" en vervolgens "Opties" uit het drop-down menu.

2

Klik op de optie "Geavanceerd" in het linkermenu. Klik op de knop "Exporteren". Selecteer 'Door lijstscheidingstekens gescheiden waarden (Windows)' van de "Maken een bestand van het Type" drop-down lijst. Klik op de knop "Volgende".

3

Klik op en selecteer de contactpersonenmap in Outlook die u wilt importeren naar LotusLive iNotes vanuit het deelvenster "Selecteer map te exporteren uit". Klik op de knop "Volgende". Klik op "Bladeren" om te kiezen voor het opslaan locatie voor het CSV-bestand, dat meestal de map van de bibliotheek "Documenten is" contacten. Typ een naam voor het bestand in het invoerveld "Bestandsnaam". Klik op de knop "OK". Klik op "Next" gevolgd door "Finish" om het bestand te exporteren.

4

Open LotusLive iNotes.

5

Klik op de "Import Contacts" in het hoofdmenu. Klik op "Bladeren" om te zoeken naar het CSV-bestand dat u hebt geƫxporteerd vanuit Outlook. Klik op het bestand om het te selecteren en klik vervolgens op de knop "Openen". Selecteer de optie "Import Contacts".

6

Wachten op LotusLive iNotes om de importprocedure te voltooien. Het programma weergegeven een "Succes"-bericht na voltooiing.

7

Klik op de "My Contacts" link in iNotes te bekijken van de contactpersonen die u vanuit Outlook importeert.

Tips & waarschuwingen

  • LotusLive iNotes kunt u een maximum van 2.000 contactpersonen importeren.