Hoe te herstellen verwijderde bestanden in Vista Premium Home Edition

Hoe te herstellen verwijderde bestanden in Vista Premium Home Edition


Belangrijke onderdelen krijgen soms gooide in de Prullenbak huishouden of kantoor per ongeluk, maar deze items zijn opvraagbaar alvorens te verdwijnen in de vergetelheid. Microsoft Vista emuleert dit scenario met de "Prullenbak" behalve het is niet fysiek maar digitaal. Deze digitale bits en bytes bevatten documenten, spreadsheets en foto's en kunnen van belang zijn om te herstellen. Vista gebruikers kunnen deze verwijderde bestanden ophalen uit de Recycle Bin-achtige bereiken in de prullenbak kan, maar zonder de rotzooi.

Instructies

1

Minimaliseer alle vensters van het programma op de taakbalk. Als er meerdere geopende vensters die moeten worden geminimaliseerd, klikt u op het pictogram "De pictogrammen van de Desktop van de Show" in het "Snelstarten"-gedeelte op de taakbalk om ze allemaal in één keer minimaliseren.

2

Dubbelklik op het pictogram "Prullenbak" op het bureaublad een map of venster te openen.

3

Links-klik eenmaal op de bestanden terug te vorderen dus het is gemarkeerd. Kijk naar de onderkant van de Prullenbak-map, op de "detailvenster." Opmerking het pad van het bestand en de locatie, bijvoorbeeld "C:\Users\Documents\Research papier."

4

Klik op de knop "Restore alle items" aan de bovenkant van de Prullenbak-map om te herstellen van alle bestanden die werden gestuurd om te worden verwijderd. Om te herstellen van een enkel bestand, klik met de rechtermuisknop op dat bestand te tonen van het pop-upmenu en selecteer vervolgens 'Herstel'.

5

Klik op de "Computer" icoon op het bureaublad of open "Windows Verkenner" uit het menu Start (Klik op Start & gt; Alle programma's & gt; Accessoires & gt; Windows Verkenner).

6

Klik op de (vanaf) hoofdmap of een station op basis van het pad van het herstelde bestand en de locatie van stap 3 naar het bestand. Pad van het bestand is bijvoorbeeld "C:\Users\Documents\Research papier." Klik op de "C" schijf, de map 'Gebruikers' en vervolgens de map 'Documenten' om te komen tot het "Research Paper" bestand.

Tips & waarschuwingen

  • Als de Prullenbak is verwijderd van het bureaublad, moet u het pictogram herstellen. Bekijk alstublieft referenties hieronder voor meer informatie over hoe dit te doen.
  • Wees voorzichtig niet te klikken van de "The Prullenbak leegmaken" knop totdat u zeker weet dat u wilt deze bestanden definitief verwijderen.