Hoe te herstellen van een brief op Facebook

Hoe te herstellen van een brief op Facebook


Een van de vele functies die deel uitmaken van Facebook sociale netwerk is de mogelijkheid voor het verzenden van berichten tussen jezelf en anderen op Facebook. Deze berichten kunnen worden verzonden aan een of meer gebruikers. Periodiek, kan u een bericht uit de inbox wissen. De berichten worden echter niet permanent verwijderd. Ze zijn gearchiveerd en blijven in de Gespreksgeschiedenis tussen u en andere gebruikers. Berichten herstellen door ze door te sturen of te verplaatsen naar een andere map.

Instructies

1

Klik op het pictogram van de "Berichten" aan de bovenkant van uw Facebook startpagina. Het pictogram bevindt zich tussen de "Vriendschapsverklaringen" en "Bevestigingen" pictogrammen.

2

Klik op "Zie alle berichten," gelegen aan de voet van de "Berichten" drop-down menu. Scroll naar beneden om te vinden van het bericht dat u wilt herstellen. Als alternatief, klik op elk bericht dat door u werd verzonden naar een specifieke geadresseerde.

3

Klik op 'Acties' en selecteer een optie. Klik op "Forward" om het bericht te verzenden naar een andere Facebook-gebruiker of e-mailadres. Klik op "Andere" om ze te verplaatsen bericht uit het Postvak "in" het "Andere" berichtvenster.