Hoe te herstellen van een bewindsvoerder wachtwoord zonder deze te wijzigen

Herstellen van het beheerderswachtwoord van uw computer is nodig wanneer u het wachtwoord hebt verloren of een andere gebruiker met kwade bedoelingen gewijzigd het. Dit doen door gebruik te maken van de gratis-of-charge Redekundig Recovery utility, het enige vrije hulpprogramma waarmee u uw wachtwoord intact zonder te worden gevraagd aan het eerst moet wijzigen. Het herstelproces duurt meestal minder dan 10 minuten.

Instructies

1

Klik op de pagina van Redekundig Recovery in middelen.

2

Voer uw e-mailadres en klik op "Download Now" als u wilt dat het hulpprogramma verzonden naar uw e-mail. Controleer uw e-mailaccount en kies "Download". Sla het bestand op uw bureaublad.

3

Plaats een lege CD en dubbelklik op het gedownloade bestand. Volg de instructies op het scherm om de vereiste bestanden naar de lege CD branden.

4

Plaats de CD in de gesloten computer en start de PC. Druk op een willekeurige toets wanneer u wordt gevraagd vanaf cd-rom wilt opstarten. Het programma zal uw wachtwoord terug naar u (verschijnt in de vorm van de tekst op het scherm), zodat u kunt uw account herstellen zonder wisseling naar de wachtwoord.