Hoe te herstellen van de verschuiving verwijderde Items

Hoe te herstellen van de verschuiving verwijderde Items


Verwijderen van een bestand op uw computer Shift verwijst naar een speciale techniek waar u volledig de standaard Prullenbak omzeilen en een bestand van uw harde schijf verwijdert. U kunt dit doen door te klikken op een bestand met uw muis en vervolgens de shift-toets ingedrukt te houden terwijl je staking "Delete" op uw toetsenbord. Hoewel dit lijkt te zijn van een permanente verwijdering, is het niet. In het geval dat u per ongeluk verwijdert een bestand met behulp van deze methode, zijn er een aantal software utilities daar welk kunt gebruiken om het te herstellen.

Instructies

1

Download en Installeer File Recover 5.0, een programma speciaal ontworpen voor het herstellen van bestanden die per ongeluk verwijderd met de methode "Shift Delete". U kunt het downloaden van een gratis proefversie van File Recover 5.0 op Download3k.com (zie bronnen voor een directe link). Voor de aankoop van het volledige programma, moet u betalen $29,97 (vanaf 2009).

2

Open File Recover. Tijdens de installatie was een pictogram op uw bureaublad geplaatst. Dubbelklik op het uitvoeren van het programma.

3

Klik op de optie dat luidt "Start een Quick Scan." Dit zal uw computer scannen op alle verwijderde bestanden die kunnen worden hersteld.

4

Vink het vakje naast de bestanden die u herstellen uit de lijst met bestanden die verschijnt wilt zodra de scan is voltooid.

5

Klik op de "Herstellen" knop in de rechterbenedenhoek van het venster vijl verhaal halen. Dit zal de bestanden die u hebt geselecteerd terug naar hun oorspronkelijke plaats op uw harde schijf.