Hoe te gebruiken HT toegang voor permanente omleiding

Het is niet ongewoon voor website-eigenaren om hun website naar een nieuw domein. Soms is het zo eenvoudig als het vinden van een nieuwe host die minder per maand kosten. Ongeacht, hoe zorg je ervoor uw trouwe klanten vinden u opnieuw of helemaal? Ga als volgt te werk om te achterhalen hoe om ze te houden met behulp van een HT access om een permanente omleiding voor uw oude site naar uw nieuwe.

Instructies

1

Weet wat u doet. Maak een HT toegang tot bestand bespaart naar uw website en stuur uw bezoeker naar de juiste URL-adres.

2

Maak een ".htaccess" bestand met Kladblok. Schrijf het in eenvoudige HTML-code (verstrekt in stap 4).

3

Sla het bestand op als ".htaccess". Zorg enkel ervoor u klikt u op "Bestand en opslaan" en ".htaccess" typt in het vak Bestandsnaam.

4

Typ de volgende code: "redirect 301 van /oldpage/oldpage.htm http://www.newpage.com/new.htm". Het is essentieel dat u dit in correct typt. Uw oude URL moet worden waar het leest "/ oldpage/oldpage.htm"; uw nieuwe moet men waar het "-http://www.newpage.com/new.htm" leest.

5

Sla opnieuw op. U wilt niet te verliezen uw werk. Altijd opslaan vaak bij het werken op grote soorten html.

6

Upload dit naar de hoofdmap van uw pagina, of dezelfde plaats als alle andere bestanden voor uw pagina gaan.

7

Controleer uw werk. Als u naar uw oude website en u de nieuwe computer verzendt, werkt het. Als dat niet het geval is, herhaal stappen 3 t/m 6 opnieuw.

Tips & waarschuwingen

  • Als u al een ".htaccess" bestand opgeslagen op uw server, vinden, openen en bewerken met de nieuwe gegevens. Plaatst de nieuwe lijn eronder. Vervolgens voert u stap 5 en 6 opnieuw.
  • Controleer altijd de pagina door het verlaten en weer terug naar het. Dit zal ervoor zorgen nauwkeurigheid.
  • Controleer uw html zeer zorgvuldig. Met een ontbrekende letter, zal de code niet.