Hoe te formatteren een HP-systeem bezorgd via de verdeling van de terugwinning

Hoe te formatteren een HP-systeem bezorgd via de verdeling van de terugwinning


De Hewlett-Packard recovery partitie software bevindt zich op een deel van uw HP computer harde schijf. Deze vooraf geïnstalleerde recovery software elimineert de noodzaak voor recovery CDs. Het herstelproces worden alle bestaande gegevens op de harde schijf gewist, het station formatteert en stelt het besturingssysteem van de computer terug naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen van HP. Het herstelproces kan verschillende uren duren, afhankelijk van de grootte van uw harde schijf.

Instructies

1

Zet de computer uit. Verbreken van perifere apparaten, zoals externe vaste schijven en printers. Koppel niet de computermuis, toetsenbord of beeldscherm.

2

Zet de computer. Onmiddellijk en herhaaldelijk druk op "F11" op uw toetsenbord. Laat de PK Recovery Zetbaas utility te starten. Als uw computer zelfstart opwaarts als normaal, start de computer opnieuw op en druk nogmaals op "F11".

3

Kijk voor de Recovery Zetbaas prompt voor "Microsoft System Restore." Selecteer "Nee, ik wil om andere opties te zien." Klik op de knop "Volgende".

4

Selecteer "Ja" achter de volgende prompt voor 'Systeemherstel'. Klik op de knop "Volgende".

5

Kies back-up uw persoonlijke bestanden en gegevens, als u dat nog niet gedaan. Vergeet niet dat de PK Recovery Zetbaas worden alle gegevens van de harde schijf gewist. Klik op "Next" en volg de instructies.

6

Wachten voor de PK Recovery Zetbaas voor het verwerken van uw selecties en beginnen met het reformatting proces.

7

Klik op "Finish" wanneer daarom wordt gevraagd. Toestaan dat de computer opnieuw opstarten en het herstelproces te voltooien. Sluit uw randapparaten.

Tips & waarschuwingen

  • De PK Recovery Zetbaas zal niet opnieuw te installeren Windows-updates of stuurprogramma's voor uw randapparatuur. Deze opnieuw installeren nadat het hulpprogramma is voltooid.
  • Het hulpprogramma HP Recovery Zetbaas zal alle bestaande gegevens op de harde schijf wissen. Zorg dat u een back-up van alle bestanden en andere persoonlijke informatie.