Hoe te downloaden van de Flash Streaming video 's

De meeste mensen geloven dat online streaming video kan alleen worden bekeken wanneer ze zijn aangesloten op het Internet, maar het is mogelijk om te slaan streaming video voor later offline te bekijken. Het proces is zeer eenvoudig en vereist veel computerkennis helemaal noch zelfs extra programma's kunnen worden gedownload. Of je het of niet weet, moet dat besturingssysteem van uw computer slaat deze video's automatisch---je gewoon vinden hen en deze opslaan voordat ze worden verwijderd.

Instructies

1

Een webbrowservenster geopend voor het Internet. Ga naar de bovenste werkbalk en selecteer "Tools." Blader door de lijst met opties en selecteer "Internetopties."

2

Selecteer de "Cookies verwijderen" knop en selecteer vervolgens de 'Delete Files' knop. Het verwijderen proces kan duren, dus wees geduldig. Nadat de bestanden en cookies hebt verwijderd, sluit u het venster.

3

Ga naar de website met de streaming video die u wilt downloaden. Bekijk de video van start tot finish, of alleen de onderdelen die u wilt opslaan.

4

Druk op de "Start" knop in de linkerbenedenhoek van het computerscherm van uw. Selecteer 'Configuratiescherm' en dan 'Internetopties'. Klik op "instellingen", en vervolgens de knop "Bestanden weergeven" van de volgende windows.

5

Blader door de lijst van opgeslagen bestanden en klik met uw rechter muisknop en selecteer "Kopiƫren" op het videobestand dat u net zag. Dit zal een van de eerste bestanden in de lijst, en moet zij de grootste bestandsgrootte. Ga naar het bureaublad van uw computer en klik met de rechtermuisknop en kies "Plakken". Dit bespaart het video bestand op uw computer.