Hoe te downloaden boeken van uw Kindle naar uw Computer

Hoe te downloaden boeken van uw Kindle naar uw Computer


De Amazon Kindle is een draagbare elektronische boek lezer. Met de Kindle, kunnen gebruikers opslaan en lezen van boeken, Kranten, tijdschriften en andere geschreven media onderweg. De lezing materialen worden opgeslagen in het interne geheugen van de Kindle's. Als u wilt een back-up van uw leesmateriaal opslaan of wilt u aan vrij omhooggaand geheugen op je aansteekt, uw lezing materialen overzetten naar een computer.

Instructies

1

De Kindle verbinden met uw computer door het kleinere uiteinde van de meegeleverde USB-kabel in de bodem van de Kindle en het grotere eind van de USB-kabel op een USB-aansluiting op uw computer te stoppen. Wanneer aangesloten op een computer, is de Kindle erkend als een externe harde schijf.

2

Klik op "My Computer" en dubbelklik op de externe harde schijf te openen van de Kindle-directory. In de directory worden drie mappen met de naam "Documenten", "Akoestisch" en "Music."

3

Dubbelklik op de map "Documenten". De "Documenten" map heeft alle schriftelijke documenten die u hebt opgeslagen op uw computer.

4

Klik op het document dat u wilt overbrengen en sleept u deze naar de computer. Een alternatief is het Klik met de rechtermuisknop op het document, kies 'Copy,' Klik met de rechtermuisknop op computer en klik op "Plakken".