Hoe te doen een Post met behulp van FiddlerFiddler is een HTTP debugging tool gemaakt door Microsoft developer Eric Lawrence. Fiddler kunt u vastleggen van alle HTTP-verkeer tussen een toepassing, zoals een webbrowser, en een server, zodat u kunt zien precies wat er gebeurt op de achtergrond. Dit is van onschatbare waarde voor het debuggen van webapplicaties en kunt u om het snel opsporen van de oorzaak van fouten. U kunt ook gebruiken om Fiddler te genereren van HTTP POST of GET webverzoeken aangepaste gegevens te sturen naar uw toepassing voor het testen, en vervolgens vangen het antwoord.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start"-menu, klik op 'Alle programma's ' en klik op "Fiddler2" om de toepassing te lanceren. Klik op 'Bestand' en 'Vangen verkeer' als het is aangevinkt als u wilt uitschakelen van achtergrond HTTP vangt.

2

Klik op het tabblad "Aanvragen bouwer", gelegen in de tabbalk aan de bovenkant van het venster aan de rechterkant van het scherm. Dit heeft een pictogram met een afbeelding van de aarde en een hamer. Klik op het tabblad "Parsed" als het niet reeds actief van de tabs aan de bovenkant van de opbouwfunctie voor aanvragen.

3

Klik op "POST" van het drop-down menu om te selecteren van een HTTP POST-aanvraag. In het adresvak naast het drop-down menu is Typ het adres van de pagina de POST-aanvraag worden verzonden naar, bijvoorbeeld "http://www.mysite.com/page.php".

4

Typ de volgende regel in het vak aanvragen Headers:

Content-type: application/x-1-800-www-Dell-vorm-urlencoded

Hierdoor wordt aan de ontvangende pagina weet de soort gegevens die wordt verzonden, in dit geval standaard HTML-formuliergegevens.

5

De variabelen worden verzonden in het vak Hoofdtekst aanvragen in een URL-gecodeerde indeling voor het coderen van alle niet-standaard tekens toevoegen.

naam = voorbeeld & action = toevoegen

Dit stuurt twee naam-waardeparen naar de doelpagina, simuleren twee formuliervelden met de naam 'naam' en "actie."

6

Klik op het tabblad 'Opties' en zorg dat inspecteren sessie is geselecteerd. Hierdoor Fiddler opnemen en weergeven van de reactie van de doelpagina.

7

Klik op de "Uitvoeren" knop in de rechterbovenhoek van de opbouwfunctie voor aanvragen. Dit stuurt de ingevoerde gegevens naar de doelpagina met behulp van een HTTP POST-aanvraag. De reactie wordt vervolgens vastgelegd, die u kunt bekijken met behulp van het tabblad inspecteurs.

Tips & waarschuwingen

  • Als u een POST-aanvraag van een toepassing in Fiddler hebt vastgelegd, kunt u de vastgelegde waarden wijzigen en verzenden van het verzoek voor snelle foutopsporing.