Hoe te doen een automatisch bod op eBay

Hoe te doen een automatisch bod op eBay


EBay biedt klanten de kans om te concurreren voor items in online veilingen. Van nieuwe merchandise als films en kleding aan gebruikte artikelen zoals elektronica en collectibles biedt de website bijna alles die u hopen kon te vinden. Veilingen laatst beginnen omhoog tot 10 dagen, zodat het taai worden kan te zitten op uw computer wanneer de laatste minuten van de biedingen voor een bepaald item. Plaatsen van een automatisch bod op eBay kunt de plaats van de veiling het bieden voor u doen.

Instructies

1

Ga naar eBay.nl.

2

Meld u aan bij uw account als je hebt, of een account aanmaken als je dat niet doet.

3

Gebruik eBay zoekmachine "Categorie├źn" menu's te vinden van een veiling-stijl voor een item dat u bieden wilt op aanbieding. (Automatisch bieden is niet beschikbaar voor aanbiedingen "Nu kopen".)

4

Klik op de koppeling van het item om de gedetailleerde lijst voor het item te openen. Opmerking de huidige biedprijs van het item en de verzendkosten.

5

Het bepalen van het maximale bedrag dat u bereid bent te betalen voor het object.

6

Uw maximale bedrag invullen in het vak "uw maximum bod" in de buurt van de top van de aanbieding.

7

Klik op "Plaats bod."

8

Bevestig dat u vertrouwd met ten hoogste de kostprijs van het artikel bent door te klikken op 'bod bevestigen"op het volgende scherm dat wordt weergegeven. EBay zal nu plaats biedingen namens u bij de laagste toename mogelijk om u te houden vooruit in het bieden, maar het zal niet meer bedragen dan het maximum bod dat u gevestigd.