Hoe te doen dubbele Ventrilo

Hoe te doen dubbele Ventrilo


Ventrilo is een Voice-over-IP chat-applicatie. Gebruikers verbinding maken met een server van Ventrilo en hun stem wordt verzonden naar andere verbonden cliƫnten, rekening houdend met de gesprekken met een groot aantal deelnemers. Ventrilo normaal afzonderlijk wordt uitgevoerd, maar biedt een verborgen optie te lanceren van meerdere exemplaren. Wijzig de Ventrilo snelkoppeling voor het uitvoeren van dual Ventrilo klanten.

Instructies

1

Klik op "Start", kies "Alle programma's", klik de "Ventrilo" map.

2

Klik met de rechtermuisknop "Ventrilo" snelkoppeling in het startmenu en klik op 'Eigenschappen'.

3

Klik op de rechterkant van het vak "Target" in het "Ventrilo eigenschappen" venster, druk op de SPATIEBALK en typ "-m." Het vak doel leest "" C:\Program Files\Ventrilo\Ventrilo.exe"-m."

4

Klik op "OK" onderaan in het venster "Ventrilo eigenschappen".

5

Lancering dual Ventrilo klanten door tweemaal op de "Ventrilo" start menu snelkoppeling te klikken.

Tips & waarschuwingen

  • Andere Ventrilo snelkoppelingen op uw bureaublad of snelle lanceringsbar wijzigen door rechts te klikken en te selecteren "Eigenschappen."
  • Dual Ventrilos starten zonder de snelkoppeling wijzigen door te klikken op "Start", "" C:\Program Files\Ventrilo\Ventrilo.exe"-m" typen in het zoekvak en druk op "Enter". In oudere versies van Windows, klikt u op "Run", "" C:\Program Files\Ventrilo\Ventrilo.exe"-m" typt in het dialoogvenster "Run" en druk op "Enter".