Hoe te Direct bericht op Twitter van uw telefoon

Hoe te Direct bericht op Twitter van uw telefoon


Er zijn een veelheid van manieren om de toegang tot Twitter wilt verzenden en ontvangen van berichten naar uw vrienden en medewerkers. Terwijl u kunt toegang krijgen tot de website direct met een browser of een toepassing naar uw telefoon downloadt die biedt geavanceerde functies, deze methoden vereisen toegang tot Internet. Zolang uw telefoon de mogelijkheid om tekstberichten te verzenden heeft, kunt u bijwerken van uw Twitter-tijdlijn of stuur een direct bericht naar individuele gebruikers nadat u uw telefoon koppelen aan je Twitter-account.

Instructies

1

Log in op uw account op de Twitter-website en klik op "Instellingen".

2

Klik op het tabblad "Mobile" en volg de aanwijzingen om de informatie om te registreren je telefoon met je Twitter-account te gaan. U ontvangt een Validatietekst wanneer het proces voltooid is.

3

Een nieuw bericht tekst, op uw telefoon, "40404".

4

Typ de letter "d" volgeling door de gebruikersnaam van uw ontvangers, gevolgd door uw bericht. Bijvoorbeeld, uw macht type

"d PietJansen How are you?" het directe bericht "How are you?" verzenden naar de gebruiker met de account PietJansen.

5

Stuur uw bericht.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt opgeven dat Twitter om u een SMS wanneer u een direct bericht ontvangt of wanneer je Twitter volgelingen op de Twitter-website bijwerkt.