Hoe te detecteren een toetsaanslag Recorder

Hoe te detecteren een toetsaanslag Recorder


Toetsaanslag recorders zijn een gemeenschappelijk type van malware. Als een toetsaanslag recorder op uw systeem aanwezig is, het zal bijhouden van alles wat die je typt. Vele toetsaanslag recorder kunnen ook bijhouden van de namen van de toepassingen die u uitvoert, wat jij met de muis en de websites die u bezoekt. Een toetsaanslag recorder is een zeer ernstige veiligheidsprobleem op een personal computer. Als u wilt om ervoor te zorgen dat uw systeem veilig is, dat moet u proberen te detecteren elke toetsaanslag recorder die zou worden registreren de getypte tekst.

Instructies

1

Controleer de computer op hardware toetsaanslag recorder. Zet de computer rond en kijken waar apparaten zijn aangesloten. Traceren uw toetsenbord kabel en zorg ervoor dat het aangesloten rechtstreeks op uw computer. Elke bijlage dat is aangesloten tussen het toetsenbord en de computer verwijderen als het is waarschijnlijk een hardware toetsaanslag recorder.

2

Open het systeem Manager van de taak in Microsoft Windows. Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en kies "Start Task Manager." Bekijk de lijst van lopende programma's. Aandacht voor programma's die u niet herkent, omdat ze mogelijk software toetsaanslag recorder. Zie Naslaginformatie voor een lijst van applicaties die zitten bekend voor zitten toetsaanslag recorder. Klik op elke potentiƫle toetsaanslag recorder en kies de "Taak beƫindigen" knop.

3

Stormloop te spyware scannen op uw systeem. Een van de vele gratis spyware scannen programma's downloaden van het Internet of kopen bij uw lokale computerwinkel software. Voer een volledige systeemscan en verwijder eventuele bedreigingen die de software vindt.

4

Herstart uw computer na het uitvoeren van een scan van de spyware. Open de "taak zetbaas" en te zorgen dat de toetsaanslag recorder niet langer in de lijst is van lopende programma's. Scan uw computer op een regelmatige basis om ervoor te zorgen dat geen nieuwe toetsaanslag recorders aanwezig zijn blijven.

Tips & waarschuwingen

  • Als u een toetsaanslag recorder op uw computer te vinden, is het best om meteen al uw wachtwoorden veranderen in het geval dat zij waren aangetast door het schadelijke programma.