Hoe te demonteren een Maxtor harde schijf

Hoe te demonteren een Maxtor harde schijf


Maxtor was een fabrikant van externe harde schijven tot de Seagate corporation ze in 2006 kocht en de elektronica herontworpen. Hoewel Maxtor niet langer bestaan is, vind je nog oudere model Maxtor harde schijven op de markt. Als je toevallig een eigenaar van moet een Maxtor harde schijf u kan worden me af of er iemand die hoe weet te Demonteer het apparaat een probleem ontstaan. Het goede nieuws is dat u kunt een Maxtor harde schijf op uw eigen als u wilt toegang tot de interne componenten om problemen vast te stellen demonteren of wijzigen van de hardware.

Instructies

1

Plaats uw Maxtor harde schijf op een tafel en zet hem dus de achterkant van het apparaat is naar u toe gericht.

2

Hiermee kunt u dat uw Phillips schroevendraaier Verwijder de vier schroeven op elke hoek van de terug kunststof achterzijde gelegen. Zodra alle schroeven zijn verwijderd, voorzichtig trekken de kunststof paneel uit de buurt van het station.

3

Schakel de hard drive op zijn kant en trek het kunststof paneel van het station met je vingers. Het kan een weinig kracht nodig, maar wees voorzichtig niet te breken van het deelvenster. Vervolgens zet hem opnieuw en verwijder het andere paneel evenzo.

4

De harde schijf op zijn kant staan en het einde van de metalen behuizing panel omhoog met je vingers tegelijkertijd vooruit te duwen, terwijl. Het paneel moet schuif rechts uit.

5

Verwijder de dikke strips van koperen tape aan beide zijden van het station met je vingers.

6

Verwijder de twee schroeven aan weerszijden van de achterkant van de harde schijf, gelegen op de naad waar de twee helften van het metaalgeval verbinden. Trek de bovenste helft van de harde schijf uit de buurt van de onderste helft aan bloot de interne componenten van het apparaat. Uw Maxtor harde schijf is nu volledig gedemonteerd.