Hoe te deblokkeren van de gebruikers van Facebook

Hoe te deblokkeren van de gebruikers van Facebook


Wanneer u een gebruiker op Facebook blokkeert, Word je onzichtbaar aan elkaar op de social networking site. De geblokkeerde gebruiker zal niet zitten kundig voor zien uw profiel, noch uw berichten op de muur van een groep of de muur van een wederzijdse vriend. Ook zal u niet zitten kundig voor zien hem rond Facebook. Als u zich bedenkt over het blokkeren van een gebruiker, is het mogelijk om hem te verwijderen uit de lijst geblokkeerd. Als u een gebruiker de blokkering opheft, echter, kunt u niet blokkeren hem opnieuw gedurende 48 uur.

Instructies

1

Klik op de witte "Account" link in de rechterbovenhoek van het scherm van uw Facebook en selecteer "Privacyinstellingen" in het drop-down menu.

2

Scroll naar beneden naar de onderkant van de "Delen op Facebook"-sectie. Klik op de "Bewerk uw lijsten" in het gedeelte "Blok lijsten".

3

Klik op de kleine blauwe "Deblokkeren" link onmiddellijk rechts van de naam van een gebruiker.