Hoe te converteren naar DV Mpeg 2

MPEG-2 is een video- en audio Compressieformaat dat wordt ondersteund door de DVD's en televisie van de uitzending. Digitale Video (DV) is een digitale video-formaat ontwikkeld door Sony, Panasonic, JVC en andere video-producenten. Het wordt gebruikt in digitale camcorders en is zowel een tape en een videocompressiesysteem. Het komt in een bijgewerkt formulier bekend als Mini-DV die veel door zowel consumenten als professionals gebruikt wordt. Als u wilt converteren van MPEG-2 video aan DV, moet u een programma van de video-omzetter gebruiken.

Instructies

1

Download RiverPast Video Cleaner (zie bronnen). Volg de instructies van het installatie en om het te installeren op uw computer.

2

Installeren van de nieuwste Apple Quicktime-mediaspeler (zie bronnen).

3

Lancering RiverPast Video Cleaner van uw bureaublad of de locatie die u het tijdens de installatie hebt opgeslagen.

4

Klik op "Bestanden toevoegen" op de bovenkant van uw programma, dan zoek je MPEG-2 bestand en klik op "Openen" om te laden aan uw programma.

5

Selecteer "DV-Digitale Video" onder de outputformaat. Klik op de knop "Video-instellingen", en vervolgens aanpassen van de grootte van de video. Klik op de "Audio Settings" om de van de audio-kwaliteitsinstellingen wijzigen. Selecteer "Stereo" voor het afspelen van het linker en rechter.

6

De folder van de output waar u wilt dat uw geconverteerde video om gered te worden, klik vervolgens op "Convert". Als de conversie voltooid is, zoekt u uw video. Het is nu in DV-indeling.