Hoe te converteren MPG naar MOV op een Mac

MPEG is een audio- en video-indeling die een lage compressie gevonden op VCD's en SVCD van ondersteunt. Deze video-indeling ondersteunt een 320 x 240 bij 30 kaders per tweede (fps) resolutie. MOV is een video-indeling die door Quicktime worden ondersteund. MOV-bestanden kunnen worden gecomprimeerd met verschillende codecs zoals H.264 en MPEG-4. Zij ondersteunen meerdere resoluties en -video formaten als 720 x 480 en 1280 x 720.
MPEG-video's converteren naar MOV formaat moet u een converter programma. Deze easy-to-use programma's kunnen u converteren voor een Draagbare videospeler of video-website.

Instructies

1

Mac Video Converter downloaden (Zie koppeling in bronnen). Volg de instructies van het installatie en te installeren op uw Macintosh.

2

Dubbelklik op uw vaste schijf op uw bureaublad, en klik op 'Macintosh HD'. Klik "Toepassingen" en dubbelklik vervolgens op uw geïnstalleerde programma te starten.

3

Klik op "Bestanden toevoegen" in het belangrijkste paneel, wanneer het programma opent, dan uw bestand op je Mac en laden uw programma.

4

Selecteer "MOV-Quicktime" van de opmaakopties en klik op "Instellingen" om uw video-formaat, de hoogte-breedteverhouding en de kwaliteit uitvoerinstellingen aanpassen.

5

De output pad waar u uw video opslaan wilt nadat het is omgezet, klik vervolgens op "Convert". Uw bestand zal beginnen met het omzetten. Wanneer het heeft gedaan, zal het een MOV-bestand.

Tips & waarschuwingen

  • Er zijn andere programma's voor de VideoConvertor van Mac, zoals iSkysoft video-omzetter. Onderzoek als u wilt een ander programma gebruiken.