Hoe te converteren DVD naar DivX met behulp van DivX Converter

DVD is de standaardindeling die wordt geaccepteerd door alle DVD mediaspelers, zowel op als buiten een computer. Hoewel het branden van een DVD naar een standaard DVD-R-schijf zal niet veroorzaken geen problemen, bent u korte op schijven en wilt besparen ze, is het mogelijk om te converteren van uw DVD's naar DivX formaat. Het is mogelijk voor het opslaan van meerdere titels in DivX formaat op een DVD-R, omdat ze veel kleiner. Een manier om dit te doen is met behulp van het DivX Converter programma.

Instructies

Hoe te converteren DVD naar DivX met behulp van DivX Converter

1

Ga naar de website van Brother Soft (zie bronnen) en klik op de "Download" link. Kies de downloadlocatie zoals "Server 1" of Server 2". Het maakt niet uit welke server u kiest. U zal nu het DivX Converter programma downloaden.

2

Maak een wandeling door de wizard setup en klik op "Doorgaan" op afwerking van de installatie. Het programma zal automatisch laden na de installatie.

3

Klik "View List" op het gedeelte van de mini menu van het programma. Wanneer het nieuwe venster wordt weergegeven, klikt u op "Add". Blader naar uw DVD-bestand dat u wilt converteren.

4

Klik op het groene pictogram dat zegt "Convert" in de mini menu. Afhankelijk van de grootte van het bestand kan dit proces tot 30 minuten duren.

5

Klik op "Bestanden weergeven" wanneer het nieuwe venster verschijnt om te bekijken van de locatie waar uw geconverteerde bestand wordt opgeslagen. Klik op "OK" om te sluiten van het programma.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt ook slepen en neerzetten van bestanden in het mini menu in plaats van te klikken op "Toevoegen" en zoek naar uw bestanden. Koop de volledige versie te hebben onbeperkt gebruik van het product.