Hoe te converteren bestand in Xls om te versnellen

Veel bedrijven gebruiken Quicken om financiële gegevens bij te houden. Het kan het handig zijn deze bestanden te converteren naar de indeling van Excel om gegevens te delen met werknemers. Er zijn vele softwarepakketten beschikbaar die kunnen helpen u Quicken bestanden converteren naar .xls formaat. Echter, moet u moet niet om geld te besteden om het uitvoeren van deze taak. Als u rapporten in Quicken uitvoeren kunt, kunt u gemakkelijk hen in Excel importeren en opslaan.

Instructies

1

Open versnellen. Klik op het menu rapport te vinden een lijst van rapporten. Kies het juiste verslag uit het drop-down menu. Wijzig indien nodig, het datumbereik als u wilt nodig datums voordat u het rapport uitvoert.

2

Het rapport uitvoeren. Wanneer het op het scherm wordt weergegeven, klikt u op 'Kopiëren'.

3

Open Excel. Een nieuw werkblad maken.

4

In Excel, ga naar het menu bewerken en klik op "Plakken." Uw verslag moet in het werkblad plakken.

5

Ga naar het menu bestand en selecteer 'Opslaan'. Een dialoogvenster zal komen. Typ de bestandsnaam van uw. Kijk onder de naam van het bestand te vinden van de drop-down box voor bestandstype. Als dit vak is niet ingesteld op .xls-bestanden, klikt u op het drop-down menu om het te veranderen naar XLS-indeling.

6

Klik op "Opslaan". Uw bestand wordt opgeslagen met de gewenste bestandsnaam en de extensie .xls.

Tips & waarschuwingen

  • Als de kolommen niet correct plakt, probeer de tekengrootte kleiner maken of de kolommen vergroten/verkleinen.
  • U kunt vet, cursief of arcering aan afzonderlijke cellen te laten opvallen.