Hoe te branden van muziek van het Internet

Hoe te branden van muziek van het Internet


Sinds de jaren 1990 hebben muziekliefhebbers getracht manieren te verhogen van hun inzameling van de muziek via het Internet. Gratis nummers van artiesten zijn beschikbaar in het gehele van het Web, zoals een verscheidenheid aan nummers beschikbaar voor aankoop zijn of downloaden. Deze nummers kunnen top 40 hits of zeldzame b-side niet elders gevonden. Internetdownloads kunnen worden gebrand op CD van het Internet vaak veel goedkoper dan u ze bij winkels kopen kunt, en u kunt gemakkelijk opslaan hen allen aan van de computer-mediaspeler in uw favoriete playlists.

Instructies

1

Ga naar muziek downloaden van sites zoals Napster, Rhapsody.com of Amazon.com en zoeken in de lijst met artiesten, nummers en albums te downloaden van. Albums zijn kunnen worden gedownload voor zo weinig zoals $3.99 en digitaal met een credit card of PayPal gekocht en gedownload rechtstreeks op uw computer.

2

Download de gratis Limewire file sharing programma op uw computer met behulp van het tabblad installatie op de homepage en zoeken naar nummers die deel uitmaken van het publieke domein, of dat u rechten kunt downloaden of delen van het programma. Het programma zal de nummers downloaden en opslaan in een map op uw computer.

3

Toegang tot andere sites zoals, Twitter accounts, Facebook pagina's of label pagina's van je favoriete artiesten gratis liedje downloads. Deze downloads zijn vaak uitgebracht via sites zoals Rapidshare.com, Megaupload.com en Mediafire.com en u te voorzien van een download tab te klikken. Op het tabblad te klikken kunt u het bestand op uw computer wilt opslaan.

4

Download en start een mediaspeler op uw computer. De iTunes MediaPlayer kan worden gedownload en geïnstalleerd rechtstreeks van Apple officiële site kostenloos en geïnstalleerd in vijf minuten.

5

Open alle van de nummers die u hebt gedownload van het Internet naar uw iTunes-speler, een afspeellijst maken met deze nummers en plaats een CD in de computer. Klik op 'Schijf branden' om te branden van de CD van de muziek.

Tips & waarschuwingen

  • It's illegal to aandeel nummers die u niet bevoegd om of doen niet gemachtigd om te downloaden.