Hoe te branden AVI naar DVD met Nero 9

Hoe te branden AVI naar DVD met Nero 9


Audio Video Interleave (AVI) is een audio- en video formaat ontwikkeld door Microsoft. Deze indeling ondersteunt meerdere streaming audio en video clips geplaatst in een container-formaat, waardoor synchroon audio en video afspelen. Nero 9 is een brandende multimediaprogramma waarmee u branden AVI video bestanden naar DVD. Dit krachtige programma ondersteunt een gebruiksvriendelijke interface en een snelle brandproces. Deze gebrande video's kunnen worden afgespeeld op elke DVD speler als je eenmaal hoe weet te branden AVI naar DVD met Nero 9.

Instructies

How to Convert AVI naar DVD

1

Start Nero 9. Klik op de tab "Rippen en branden".

2

Selecteer "Video Disc." Een nieuwe uitdrukkelijke venster wordt geopend. Klik op de knop 'Video's / foto's ' op de linker lade.

3

"Super Video CD" Klik op "Toevoegen". Zoek uw video AVI-bestand, en klik op "Toevoegen" om te laden in uw programma. Klik op de "Close" knop wanneer u klaar bent met het toevoegen van uw bestanden.

4

Klik op "Next." Stel een DVD-menu als u wilt. Klik op de knoppen van de achtergrond en tekst om functies toe te voegen aan uw DVD-menu.

5

Wanneer u klaar bent, dan noem je DVD in de categorie "De naam van de schijf", klik op "Volgende". Instellen hoeveel exemplaren die u branden wilt, klikt u op "Burn" naar de AVI converteren naar DVD formaat.