Hoe te blokkeren van de vrienden van het zien van een vriend op Facebook

Hoe te blokkeren van de vrienden van het zien van een vriend op Facebook


"Friending" iemand is een van de belangrijkste elementen van Facebook, de social networking website. Wanneer u wenst om een Facebook-verbinding met een andere gebruiker, kunt u hen een aanvraag voor een vriend. Zodra deze persoon uw verzoek inwilligt, zult u kunnen zien van elkaars Facebook profielen, met inbegrip van informatie over de andere Facebook leden u friended hebt. Hoewel Facebook u blokkeren van al je vrienden kunt zien een andere opgegeven vriend niet, zijn er stappen die u nemen kunt om uw privacy-instellingen als het gaat om vrienden.

Instructies

1

Klik op het tabblad 'Account' op het hoogste recht van uw Facebook startpagina.

2

Selecteer "Privacyinstellingen" in de drop-down box.

3

Klik op de "View Settings" link onder de aansluiten op Facebook-sectie aan de bovenkant van het scherm.

4

Ga naar de sectie getiteld "Zie je vriendenlijst." Rechts van die sectie is kop een vervolgkeuzelijst waarmee u uw instellingen wijzigen. De standaardinstelling voor dit gedeelte is iedereen, wat betekent dat alle Facebook gebruikers deze informatie zien. Door op dit selectievakje te klikken, kunt u de instelling alleen laat vrienden, vrienden van vrienden en personen op uw netwerk om te zien je vrienden. U kunt dit gedeelte ook aanpassen door het toevoegen van de namen van bepaalde personen. De personen vermeld zal worden geblokkeerd vanuit het zien van al je vrienden op je Facebook profiel.

Tips & waarschuwingen

  • Zelfs als u bepaalde vrienden blokkeert zien van je vriendenlijst, zien gebruikers blijven als uw verbinding met andere vrienden als die vrienden hebben hun privacy-instellingen om te verbergen hun verbinding met u niet gewijzigd.