Hoe te blokkeren van de talen in Microsoft Outlook

Hoe te blokkeren van de talen in Microsoft Outlook


Microsoft Outlook beschikt over verschillende e-mail filtering opties. U kunt Outlook zodanig dat e-mailberichten van een afzender op basis van e-mailadres van de afzender of zijn domein blokkeren. Outlook kan ook worden geconfigureerd voor het blok e-mailberichten die afkomstig van bepaalde landen zijn of in select talen geschreven. Outlook instellen voor berichten blokkeren met bepaalde taal coderingen (ook wel "tekensets" genoemd), blokkeert effectief u e-mailberichten op basis van de taal van het bericht.

Instructies

E-mails op basis van de taalcode-instellingen blokkeren

1

Start Microsoft Outlook.

2

Open het dialoogvenster 'Opties'. Ga naar het menu "Extra" en selecteer 'Opties'. Ga naar de "Preferences"-tab. Open het dialoogvenster "Ongewenste E-mail". Klik in de sectie 'E-mail' op 'Junk E-mail'. Ga naar de "International" tab. Klik op "Lijst met geblokkeerde coderingen."

3

Selecteer de taal/talen codering dat u wenst te blokkeren.

4

Klik op 'OK' om uw instellingen te passen. Klik op "OK" tweemaal meer om de andere dialoogvensters te sluiten.

Blokkeren van E-mails op basis van het land van oorsprong

5

Microsoft Outlook opent.

6

Open het dialoogvenster 'Opties'. Ga naar het menu "Extra" en klik op 'Opties'. Ga naar de "Preferences"-tab. Open het dialoogvenster "Ongewenste E-mail". Klik op de "Ongewenste E-mail"-knop in de sectie "Ongewenste E-mail". Ga naar de "International" tab. Klik "Block topleveldomeinen lijst."

7

Selecteer het land of de landen die zijn gekoppeld aan de taal/talen die u wenst te blokkeren. Bijvoorbeeld, als u berichten blokkeren e-mail geschreven in Russisch wilt, selecteer Rusland. Klik op 'OK' om uw instellingen te passen.

8

Ga naar het tabblad "Opslaan Senders" toe te voegen van alle e-mailadressen uit de geblokkeerde landen die u wenst te markeren als uitzonderingen op het blok. Klik op "Toevoegen" en deze e-mailadressen invoeren. Klik op 'OK' om uw instellingen te passen.

9

Klik op "OK" tweemaal meer om de geopende dialoogvensters te sluiten.

Tips & waarschuwingen

  • Een andere strategie die zou je proberen kunnen te blokkeren van e-mailberichten in een onbekende taal geschreven is het kopiĆ«ren van enkele veelgebruikte alfabet tekens in de vreemde talen spam e-mails die u hebt ontvangen; Vervolgens configureert u Outlook voor het blokkeren van alle e-mails waarin deze tekens uit het alfabet in het veld onderwerp of bericht.
  • Lijst met geblokkeerde codering zal niet blokkeren van berichten met een onbekende of niet-gespecificeerde codering. Berichten met onbekende coderingen gaan door het standaardfilter voor ongewenste E-mail. Dit is is waarom het blokkeren van berichten op basis van de taalcode niet een waterdichte methode voor filteren van e-mails die zijn geschreven in een onbekende taal.