Hoe te blokkeren van Computers vanaf het Internet met een Netgear WNDR3300

U kunt het blokkeren van internettoegang vanaf elke computer aangesloten op uw Netgear WNDR3300. De router bevat een software-interface ontworpen voor dit soort administratieve taak. De software op de router accepteert regels op basis van het type service. Deze regels kunnen blokkeren of toestaan van elk type van netwerk-gerelateerde verkeer inclusief surfen op het Internet worden gebruikt. Als u blokkeren van één of alle computers vanaf het Internet willen zou, toegang tot de interface van de software WNDR3300 en het http-protocol met behulp van de functie van de blok diensten te blokkeren.

Instructies

1

Open de softwareconfiguratie van de router. Navigeer naar routerlogin.net in en druk op "Enter".

2

Log in op van de router software. De standaardgebruikersnaam te gebruiken is "admin" en "wachtwoord" is het standaardwachtwoord te gebruiken.

3

Klik op de "Aangesloten apparaten" link aan de linkerzijde van uw scherm. Hiermee opent u een tabel met alle computers aangesloten op de Netgear WNDR3300.

4

Zoek de kolom IP-adres. Dit is het adres dat is toegewezen aan elk van de computers. Noteer het IP van de computers die u wilt blokkeren van Internet.

5

Klik op de "Block Services"-link onder de sectie webinhoud te filteren op de linkerruit zodra u klaar bent met het opschrijven van het IP-adres van de computers die u wilt blokkeren.

6

Selecteer het keuzerondje "Always", en klik vervolgens op de knop 'Toevoegen' onder servicetype. Deze actie wordt het blok Services Setup-venster weergegeven.

7

Klik op de "Service Type"-menu, en selecteer de optie 'Http'. Klik op het keuzerondje "Alleen dit IP-adres" en voer het adres in het aangrenzende gebied als u alleen wilt blokkeren van het Internet op één computer.

8

Klik op de "IP-adresbereik" radio knop en voer het bereik van IP-adressen die u blokkeren wilt als u wilt voorkomen dat meerdere computers via het Internet. Als je toevallig te willen voorkomen dat elke computer in uw netwerk via het Internet, klikt u op de optie "Alle IP-adressen".

9

Klik op de knop "Add" onderaan. Hiermee gaat u terug naar het vorige scherm. Klik op een punt in het keuzerondje naast uw nieuwe regel op de tafel van de Service, en klik vervolgens op de "Apply" knop. De computers zijn nu geblokkeerd voor Internet.